Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukałam forum o mięsie nawet nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale drodzy dobrzy ludzie.

Może mi ktoś powiedzieć czy udko jest dobre? Kupiłam 14 kilo przejechało trochę kilometrów w torbach termo z lodem oczywiscie. Po zamrożeniu "pałka" zrobila się bardziej czerwona czy to normalne? Nigdy nie mroziłam mięsa zawsze kupywałam świeże i spożywałam.

 

us92h5R.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17527-po-zamro%C5%BCeniu/
Udostępnij na innych stronach

Jeśli nie zmieniły zapachu i nie miały śliskiej powierzchni, to wszystko w porządku.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17527-po-zamro%C5%BCeniu/#findComment-673108
Udostępnij na innych stronach

Nie miały absolutnie, super dziękuje Panu za odpowiedź zostanę tutaj na trochę więcej może zaskoczę narzeczonego w temacie wędzenia jak poczytam na forum co i jak :) 

Miłego dnia życzę :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17527-po-zamro%C5%BCeniu/#findComment-673110
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.