Maxell Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Udało mi się odnaleźć pierwszy film technologiczny Wędzarniczej Braci dotyczący rozbioru półtuszy wieprzowej na elementy zasadnicze i klasyfikacji mięsa. Film ten był materiałem szkoleniowym dla słuchaczy naszych pierwszych kursów w Szkole Domowego Masarstwa. Zapraszam do oglądania.Uwaga. Mankamentem filmy były szeleszczące rękawiczki prowadzącego, ale prawda historyczna wygrywa. Edytowane 10 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17858-filmrok-2006-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wieprzowej-i-klasyfikacja-mi%C4%99sa-pierwszy-film-technologiczny-wb-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zaraz wrzucę część drugą. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17858-filmrok-2006-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wieprzowej-i-klasyfikacja-mi%C4%99sa-pierwszy-film-technologiczny-wb-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-1/#findComment-687428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Grudnia 2020 A co to za młody przystojniak macha tym nożem??? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17858-filmrok-2006-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wieprzowej-i-klasyfikacja-mi%C4%99sa-pierwszy-film-technologiczny-wb-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-1/#findComment-687444 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.