andrzej k Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #451 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam A umnie to co Luiza na talerz łychą rzuci :rolleyes: Oby nie pozostała sama łycha na talerzu :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #452 Opublikowano 26 Stycznia 2009 na 1danierosól wołowy z chińskim makaronemna 2dzniezebra wołowe gotowane z chrzanem i musztardą,chleb pycha jedzonko polecam!desergalaretka wiśniowa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #453 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Lasagne z mieloną wołowiną al'a milanese ( 1 piętro) oraz szpinakiem (2 piętro), dach pokryty pokruszoną gorgonzolą :tongue: Do tego wytrawne czerwone Carlo Rossi... Rzadko mi się tak chce dla siebie samej wydziwiać :wink: Polecam to danie, jest pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53666 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #454 Opublikowano 26 Stycznia 2009 pokruszoną gorgonzolą Maggie nie obrażasz mnie :devil: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53669 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #455 Opublikowano 26 Stycznia 2009 :wink: :wink: :wink: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #456 Opublikowano 26 Stycznia 2009 pokruszoną gorgonzolą Maggie nie obrażasz mnie :devil: Pozdrawiam :wink: Gonzuniu, powinieneś być zachwycony, że wzięłam Cię pod uwagę na moim talerzu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53675 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #457 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Lasagne z mieloną wołowiną al'a milanese ( 1 piętro) oraz szpinakiem (2 piętro), dach pokryty pokruszoną gorgonzoląpoprosimy o przepisik :wink: - u mnie wczoraj było coś co się miało nazywać lasagne ale trooszku nie wyszło :blush: przedwczoraj golonka wg Tinka a dzisiaj resztki trza zjadać :wink: i leczyć nadużycie popitek :blush: :blush: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53676 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #458 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Przepis jest banalny...Mielony udzieć wołowy, podsmażasz na oliwie z cebulką, do tego rozgnieciony czosnek, podlewasz czerwonym winem, które trzeba odparować. Dodajesz włoskie pomidory z puszki , przyprawiasz ziołami prowansalskimi oraz kminem rzymskim. Poddusić, dodać chilli i sól.zredukować sos.Później robisz szpinak, rozdrobniony podsmażasz na patelni z masłem, dodajesz czosnek , sól, pieprz biały i gałkę muszkatołową.No i gotujesz w osolonej wodzie z oliwą płaty lasagne ( na półtwardo ).Next wyciągasz naczynie do zapiekania, na dno płaty lasagne, później wołowina, płaty lasagne, szpinak, płaty lasagne, wołowina i na górę Gonzo....przepraszam - gorgonzola pokruszona :grin: Zapiekasz jakieś 30 min w 150*C polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53678 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #459 Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja dziś nie jem obiadu, zjem sobie kanapki z tym, co wczoraj sobie uwędziłem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #460 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam I ja dzisiaj nie jadłem obiadu , teraz wytapiam słoninkę i wyjadam skwarki . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53721 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #461 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Oby nie pozostała sama łycha na talerzu Nie życz drugiemu co tobie nie miłe :grin: :lol: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53723 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #462 Opublikowano 26 Stycznia 2009 I ja dzisiaj nie jadłem obiadu , teraz wytapiam słoninkę i wyjadam skwarki .Skwarki są "The Best" :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #463 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Skwarki są "The Best" Tyż prawda... Cracklings are fairest from fairest!!! Cytuj Pozdrawiam... Piotrek. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #464 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cracklings are fairest from fairest!!!Czyli w wolnym tłumaczeniu :grin: "Najlepsze z najlepszych"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #465 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kurczak z rozna ktory wlasnie sie piecze (kto pamieta takie rozno? ma chyba wiecej lat niz ja :grin: ) do tego pieczone ziemniaki + salatka + piwo ktore wlasnie popijam http://v.monki.us/~tier/kurczak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53833 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #466 Opublikowano 27 Stycznia 2009 No rożen na tego kuraka to zawodowy jest... A radzio robi na prosiaka... Może jakby tak ciut zmodyfikował? :grin: :grin: :grin: Skoro ma tyle lat i działa, to i prosiaka wytrzyma :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #467 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam Kurczak z rozna ktory wlasnie sie piecze (kto pamieta takie rozno? ma chyba wiecej lat niz ja :grin: ) Miałem identyczne , pewnie koniec lat 70 :question: Precyzyjniej nie odpowiem . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53839 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #468 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mniej wiecej tak, z tego co pamietam to gdzies okolice 78-80 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #469 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jak upitrasisz kurczaka spójrz na tabliczkę znamionową powinna być data produkcji , tak myślę Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53844 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #470 Opublikowano 27 Stycznia 2009 http://v.monki.us/~tier/tabliczka.jpg Rok prod. 1978, Ladna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #471 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam jeszcze sprawne takie samo, tylko dodatkowo ma regulator temperatury. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #472 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam.3200zł + wartość zabytkowa, toż to kupa kasy teraz :shock: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #473 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Też mam taki , tylko rok młodszy i droższy 3600zł :grin: Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-53873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij #474 Opublikowano 6 Lutego 2009 Proponuję rosół z serduszek z kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-55089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij #475 Opublikowano 6 Lutego 2009 Selfy już nie ma Urządzenia mieli nie do zdarcia... Cytuj KTO PYTA-NIE BŁĄDZI. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1811-co-macie-dzi%C5%9B-na-obiad/page/19/#findComment-55102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.