pawel1000 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 20 Lipca 2021 Witam.Mam pytanie odnośnie minimalnej na minusie temperatury przechowywania przez około dwóch tygodni zamrożonych produktów takich jak piersi z kurczaka, pierogi.Mam małą zamrażarke w przyczepie kempingowej zasilaną akumulatorem. Im temperatura jest bliżej zera tym akumulator dłużej działa.Jak blisko zera mogę zejść by mi się produkty nie zepsuły? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18438-temperatura-w-zamra%C5%BCarce/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Lipca 2021 odnośnie minimalnej na minusie temperatury przechowywania przez około dwóch tygodni zamrożonych produktów takich jak piersi z kurczaka, pierogi. Jak będziesz miał w vacum - to przy -5 te 2 tygodnie powinno wytrzymać. lepiej przetworzone niz surowe. Drób jest wrażliwy Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18438-temperatura-w-zamra%C5%BCarce/#findComment-715313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1000 Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 20 Lipca 2021 Dziękuję za odpowiedź.Drób zapakuje próżniowo i wrzucę na dno zamrażarki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18438-temperatura-w-zamra%C5%BCarce/#findComment-715316 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.