Papla Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Października 2008 Witajcie Drodzy Zadymiacze Szukam informacji na temat jw. Albo mi na wzrok poszło albo się to inaczej nazywa.Mam ochotę na kości wędzone od schabu coby na nich gotować zupy. Pomóżcie.Myślę, że jest to tak proste tylko ja nie mogę tego dostrzec, prędzej się o to przewrócę ;-) Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1879-peklowanie-i-w%C4%99dzenie-ko%C5%9Bci-od-schabu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 17 Października 2008 Natrzyj kości solą a na drugi dzień do wędzarki. Ale pyszna grochówka wychodzi na takich gnatach.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1879-peklowanie-i-w%C4%99dzenie-ko%C5%9Bci-od-schabu/#findComment-43261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anetka Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 17 Października 2008 PAWEŁKU :grin: a to Dziadkowy przepis http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1075&highlight=ko%B6ci+w%EAdzone Cytuj Pozdrawiam Anetka :lol: To nie sztuka śmiać się, kiedy wszystko jest dobrze, sztuką jest szukanie uśmiechu gdy nam jest źle ! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1879-peklowanie-i-w%C4%99dzenie-ko%C5%9Bci-od-schabu/#findComment-43262 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 17 Października 2008 PAWEŁKU :grin: a to Dziadkowy przepis http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1075&highlight=ko%B6ci+w%EAdzone No i wszystko jasne :-) Dziękuję pięknie i życzę udanego weekendu :-) Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1879-peklowanie-i-w%C4%99dzenie-ko%C5%9Bci-od-schabu/#findComment-43263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 17 Października 2008 Kości, a szczególnie te od schabu pekluję razem z pozostałymi wędzonkami na mokro. Wychodzą bardzo dobre, zwłaszcza jak się do trybowania schabu nie przyłożę. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1879-peklowanie-i-w%C4%99dzenie-ko%C5%9Bci-od-schabu/#findComment-43268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 17 Października 2008 Paweł a jakie wychodzą żeberka ,grochówka , kapuśniaczek ,zaliwajka ja ja :grin: :grin: :grin: Cytuj Tomuś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1879-peklowanie-i-w%C4%99dzenie-ko%C5%9Bci-od-schabu/#findComment-43288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.