Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no, i teraz widzę wędzarnię ze stali i szkła w tle :D

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Nie no, i teraz widzę wędzarnię ze stali i szkła w tle

O to chodzi :) Wędzarnia jest a twarzy nie ma, ale obawiam się czy mój post nie wywoła burzy że Paint jest zły, bo Corel jest lepszy :laugh:

Kolego miara czasów i rocznika urodzenia , lepiej się  znasz na Pant'cie i Corelu, propozycje dostałeś na pw, pewenie wtedy byśmy wymienili swoje doświadczenia , ale uznałem ,że jeśli nie zadzwoniłeś tzn, że  skorzystasz z pomocy osób u których znalazłeś ja wcześniej. Życzę powodzenia .

Kolego Wróbel75 , 

a my jesteśmy dorośli

Jesteście tego pewni :w00t::D :D :D

Nawet fajnie się Was czyta jak już się nie obrażacie :thumbsup:

gdybyśmy nie byli dorośli, wyglądałoby to inaczej .Jest dobrze będę dalej śledził forum  - z przyjemnością  :) .

[Dodano: 04 sty 2022 - 16:15]

Zapraszam , mogę pokazać CI dwie wędzarnie , wybudowane z YTONGA

A tu wyjątkowo się zainteresowałem, bo nie przypuszczałem do teraz, że temat Ytong dotyczył budowy wędzarni - myślałem, że koledzy mówili o budowie domu. Ktoś tu chyba miał racje że czytam bez zrozumienia  ;) 
Akurat nie mam w planach tego materiału, ale ja chętnie bym zobaczył taką wędzarnie i rozumiem, że nie chodzi o bloczek 36.5 bo to byłby optyczny bunkier, tylko coś mniejszego. Czy się mylę ? :hmm:

kolego nie prosiłeś o foto , może miałeś to na myśli ,ale nie skontaktowałessię, więc nie byłem zobowiazany CI wysłac fotografii.

Wojciech Pacan

gdybyśmy nie byli dorośli, wyglądałoby to inaczej

Trzeba pogadać z organizatorami KSW :frantics:  może by u nich zrobić z jeden zlot w roku :D

Jest dobrze będę dalej śledził forum - z przyjemnością :) .

Witaj w klubie :thumbsup::hug:

O to chodzi :) Wędzarnia jest a twarzy nie ma, ale obawiam się czy mój post nie wywoła burzy że Paint jest zły, bo Corel jest lepszy :laugh:

Ty nie przeginaj. A dlaczego ten Pan ma czarną koszulkę a Pani tylko czarne grochy? Nie wspomnę że na niebie nie widać ani jednej chmurki :mad:

M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Mam nadzieje, że moje własne odczucia i poglądy nie przyczynią się do bez zasadnego hejtu.

Rzadko zdarza się tu hejt - ale zaciekłe dysputy częściej. Czasami trzeba dyskutantów opamiętać :yes: - wszak to jedna wielka rodzina Siostry i Bracia ( SiBy) jak to mówią : tak śwagry dyskutowały ,że w szpitalu wylądowały  :D . Mam nadzieję ,że sie spotkamy na jakimś zlocie czy kursie w Łazach i poznasz osobiście tych fantastycznych ludzi  :yes:

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Mam nadzieję ,że sie spotkamy na jakimś zlocie czy kursie w Łazach i poznasz osobiście tych fantastycznych ludzi

Jestem otwarty na nowe znajomości i spotkania z SiB :thumbsup::cool:
[Dodano: 04 sty 2022 - 18:13]

kolego nie prosiłeś o foto , może miałeś to na myśli ,ale nie skontaktowałessię, więc nie byłem zobowiazany CI wysłac fotografii.

Zapraszam , mogę pokazać CI dwie wędzarnie , wybudowane z YTONGA

A tu wyjątkowo się zainteresowałem, bo nie przypuszczałem do teraz, że temat Ytong dotyczył budowy wędzarni - myślałem, że koledzy mówili o budowie domu. Ktoś tu chyba miał racje że czytam bez zrozumienia  ;) 
Akurat nie mam w planach tego materiału, ale ja chętnie bym zobaczył taką wędzarnie i rozumiem, że nie chodzi o bloczek 36.5 bo to byłby optyczny bunkier, tylko coś mniejszego. Czy się mylę ? :hmm:

Nie no, i teraz widzę wędzarnię ze stali i szkła w tle

Bo to jest wędzarnia Żeromskiego.

Ja już nic nie muszę.

Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych

Napisano minutę temu krzysio59, dnia 04 Sty 2022 - 18:59, napisał: Bo to jest wędzarnia Żeromskiego Raczej Libeskinda :D;)

Nie zaczynajcie nowej kłótni tam są dwie wieże :D

[Dodano: 04 sty 2022 - 19:05]

Hameryka

M.Rej

Nie zaczynajcie nowej kłótni tam są dwie wieże

:D  :D  :D Znam ten żagiel    :D  :D  :D  

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Napisano minutę temu krzysio59, dnia 04 Sty 2022 - 18:59, napisał: Bo to jest wędzarnia Żeromskiego Raczej Libeskinda :D;)

Nie zaczynajcie nowej kłótni tam są dwie wieże :D

[Dodano: 04 sty 2022 - 19:05]

Hameryka

Zaraz zaraz !!! A czemu bez nas zaczęliście?! ... Też mam tu coś do powiedzenia toć jestem stroną!!! Kłótnie też są konstruktywne... I dzięki że Maxel nie nie wysmierdolił tego do kosz bo obraz był by dużo inny.. Czasem trzeba dać czas a sprawy same wyjdą z butów. . I czytając wasze jakieś Żeromski .dwie wieże i że co?? Panowie grunt to spokój i opanowanie pokerzysty. ... Mam tylko pytanie?! Kto polewa?!

Wysłane z mojego 21061119DG przy użyciu Tapatalka

Mam tylko pytanie?! Kto polewa?!

Januszku - Ja i z własnego regału :D Grillowane będzie na Twojej grillownicy nieco zmodernizowanej  :thumbsup:  :clap:  (będącej w moim posiadaniu)

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Januszku - Ja i z własnego regału :D Grillowane będzie na Twojej grillownicy nieco zmodernizowanej :clap: (będącej w moim posiadaniu)
Co kolwiek aby z naczynia

Zapraszam, u mnie tylko Johnnie W. :tongue:
Hym .. Prowokacja!? Adresik proszę i proszę dać mi chwilkę .. dzwonię do chłopaków z wojska.

Adresik proszę i proszę dać mi chwilkę .. dzwonię do chłopaków z wojska.

:facepalm:

Jak chcesz - jestem tolerancyjny. Ja wole zadzwonić do dziewczyn  :thumbsup:  buahahahaha :angel::D:laugh::D:laugh:

Edytowane przez Jacek Len

:w00t: No Janusz to pojechałeś :laugh: :laugh: :laugh:  i teraz boję się Ciebie zaprosić :facepalm:

Edytowane przez wróbel75

M.Rej

Adresik proszę i proszę dać mi chwilkę .. dzwonię do chłopaków z wojska.

:facepalm:

Jak chcesz - jestem tolerancyjny. Ja wole zadzwonić do dziewczyn buahahahaha :angel::D :D

Dzwoń... Towarzystwo kobiet przy wedzeniu łagodzi obyczaje.

Tak to niestety tu bywa że gdy świeżak chce się czegoś dowiedzieć ( a jest to najlepsze jeśli nie jedyne miejsce) to w jego temacie zaczyna się wojna "tytanów" a po jakimś czasie i wymianie ciosów pojednawcze wpisy i teksty o wartościowej dyskusji. Pozostaje Grupa FB tej Braci. Niestety to właśnie tu a nie na fejsbooku można naprawdę się wyszkolić. To tu znajduje się brzydko mówiąc kondensat mistrzów i fachowców. Niestety... Trafi się leszcz,zada pytanie i już wojenka. Szkoda.

Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Bossky

Tak to niestety tu bywa że gdy świeżak chce się czegoś dowiedzieć ( a jest to najlepsze jeśli nie jedyne miejsce) to w jego temacie zaczyna się wojna "tytanów" a po jakimś czasie i wymianie ciosów pojednawcze wpisy i teksty o wartościowej dyskusji. Pozostaje Grupa FB tej Braci. Niestety to właśnie tu a nie na fejsbooku można naprawdę się wyszkolić. To tu znajduje się brzydko mówiąc kondensat mistrzów i fachowców. Niestety... Trafi się leszcz,zada pytanie i już wojenka. Szkoda.

Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka

A Waść bez czapki znowu?!

Trafi się leszcz,zada pytanie i już wojenka. Szkoda.

To jest wątek wyjątkowy, bo szeroko szkoleniowy - od Ytonga po obróbkę zdjęć  :)

Edytowane przez Jacek Len

Aby potem nie było, że nie ostrzegałem.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Aby potem nie było, że nie ostrzegałem.

Że niby co?! Że my?! ????

Że jak?Że co?Że kto?Ja niewinny!

Ja już nic nie muszę.

Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych