mikami Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Czytaj dokładnie. "produkt tymczasowo niedostępny"Sorry, ale to nie moja wina.W momencie jak pisałem był - czas dostawy 2-3 dni. Dla sprawdzenia, dodałem próbnie do koszyka - nie było problemu. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez mikami Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18864-kuter/page/2/#findComment-805825 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Można również kupić taniej na OLX : https://www.olx.pl/d/oferty/q-robot-kuchenny-NINJA/ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18864-kuter/page/2/#findComment-805829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Według mnie nie nadaje się. Posiada podwójny nóż na jednym poziomie na dole . Mięso zmielone jest gęstą masą i zmiksowane będzie tam gdzie dosięgną jego noże a co z mięsem ponad nożami . Ja posiadam takie coś i jestem bardzo zadowolony. popatrz jak rozmieszczone są noże.https://www.euro.com.pl/roboty-wieloczynnosciowe/ninja-bn800eu.bhtml?gclid=EAIaIQobChMIyd73mMLI9QIVghh7Ch0u_QcxEAQYAiABEgK8IfD_BwE&gclsrc=aw.dsTak tylko pro-forma pytam: do zmiksowania pasztetu aksamitnego się to nada - tak? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18864-kuter/page/2/#findComment-806872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwayi Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 12 Marca 2023 Robię przeważnie 10 kg parówek - skład surowca 7,0 mięsa = Wp.kl I - 2,0 kg- wp kl III - 4,0 kg. Mięso z golonki indyka - 1,0 kg. Podgardle 3,0 kg. Woda 40% w stosunku do mięsa t j. 7,0 x 40% = 2,8 L. Mięso mielone przez siatkę 2-2.5 mm. Podgardle mielone przez siatkę 2-2,5 mm dwa razy. Mięso dzielone na 10 porcji po 0,7 kg, tak samo podgardle po 0,30 kg. Woda po 0,28 l na jedną porcję. Miksowanie- kutrowanie w pierwszej kolejności mięso z dodatkiem odmierzonej wody i przypraw czas ok. 60 - 90 sek, następnie otwarcie miksera i dodanie porcji tłuszczu czas kutrowania ok 60-90 sek zależnie od żądanej konsystencji farszu . Taki wsad jednorazowy jest optymalny farsz nie zawiesza się i jest równomiernie zemulgowany .Czy można prosić Dziadka o przepis na te 10 kg parówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18864-kuter/page/2/#findComment-820578 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 12 Marca 2023 Tutaj poszperaj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18514-dziadek-robi-par%C3%B3wki-na-nowym-sprz%C4%99cie-ninja-800-bn-800eu/?hl=ninja Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18864-kuter/page/2/#findComment-820584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.