Maxell Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Skany nadesłał Kolega Wilq1x,Opracowanie techniczne Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19105-rok-1970cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-zbi%C3%B3r-receptur-gastronomicznych-na-sosy-zimne-i-gor%C4%85ce/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Cenny przepis na sos holenderski "w hurcie" , z wyprzedzeniem.Dotychczas robiłam tuż przed podaniem, co było zawracaniem głowy w momencie, gdy wszyscy czekali już na befsztyka Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19105-rok-1970cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-zbi%C3%B3r-receptur-gastronomicznych-na-sosy-zimne-i-gor%C4%85ce/#findComment-763085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Fajna rzecz. Dzięki. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19105-rok-1970cz%C4%99%C5%9B%C4%87-ii-zbi%C3%B3r-receptur-gastronomicznych-na-sosy-zimne-i-gor%C4%85ce/#findComment-763088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.