emka24 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zakupiłem mięso na kiełbasę i planuję zrobić kiełbasę peklowaną i niepeklowaną , na grilla. Czy mięso na kiełbasę grilową mogę przetrzymać np. posolone w lodówce , by wszystkie wyroby zrobić w jednym czasie. Mięso na kiełbasę np kruchą musi być peklowane 48 godz. Cytuj emka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19303-wyroby-wykonywane-w-r%C3%B3%C5%BCnych-technologiach/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Tak możesz. Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19303-wyroby-wykonywane-w-r%C3%B3%C5%BCnych-technologiach/#findComment-780905 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emka24 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dziękuję. Cytuj emka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19303-wyroby-wykonywane-w-r%C3%B3%C5%BCnych-technologiach/#findComment-780907 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.