mucza0108 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Października 2022 Witam panowie,mam problem 2dni po wędzeniu schab w środku ma przebarwienia,a smakowo jest dobry na słoność,ktoś pomoże?zasolenie i nastrzyk z kalkulatora aplikacji był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Października 2022 Opisz cały proces.I wydaje mi się że fotki przedstawiają polędwicę Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan58 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Października 2022 Lepiej popraw na polędwice, bo zaraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 4 Października 2022 Jaetem ona , ale tez CIe witam Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 4 Października 2022 Witam panowie,mam problem 2dni po wędzeniu schab w środku ma przebarwienia, Polędwica wygląda dobrze, a przebarwienia zapewne powstały za życia tucznika..... nie pytajcie jak..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucza0108 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 4 Października 2022 2,5kg łącznie nastrzyk 250ml 5dni w solance 120g peklosoli 1l wody,wędzenie 3,5h 50,60 stopni ,parzenie woda 70,75 stopni polędwica w środku 62 stopnie i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 4 Października 2022 2,5kg łącznie nastrzyk 250ml 5dni w solance 120g peklosoli 1l wody,wędzenie 3,5h 50,60 stopni ,parzenie woda 70,75 stopni polędwica w środku 62 stopnie i koniec. No to w sumie nie ma się do czego doczepić.Zapewne Pis67 ma rację ... choć nie wiem dlaczego Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucza0108 Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 5 Października 2022 Też nie wiem dlaczego,tak jak widać w przekroju ma też szare przebarwienia nie tylko czerwone,nie wygląda to apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 8 Października 2022 Pochodzenie surowca? To te szare plamy.Czerwone - jak przed ubojem człowiek nierozumny znęca się nad zwierzakiem, kopie, tłucze po grzbiecie,głowie, to krwiaki nie tylko na słoninie są, na polędwicy, szynce również. Ostatnio nabyłem maski z głów z innej ubojni niż zawsze kupuję i z tego 70 % nieźle potłuczone. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucza0108 Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 9 Października 2022 Napisz mi proszę czy to można jeść bo część wyrzuciłem część zamroziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 11 Października 2022 Napisz mi proszę czy to można jeść Nie takie rzeczy się jada.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.