thelion Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Słuchajcie, bardzo chciałbym uzyskać w boczku miękki, kremowy tłuszcz i miękkie, rozpadające się mięsko. W jaki sposób można to uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Dobrze uwędzić i odpowiednio sparzyć. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/#findComment-803776 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelion Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Dzięki, do tej pory wędziłem w 60 stopniach przez 4-5h , a parzyłem w 80 stopniach do osiagnięcia 72 stopni, ale nie wychodził tak jak bym sobie marzył? Co powinienem zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/#findComment-803777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Nie parzyć do temp. w środku, tylko 2-2,5 godziny. Wędzić tyle nie potrzeba. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/#findComment-803779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelion Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 17 Grudnia 2022 dzięki za wskazówki, spróbuje takiego parzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/#findComment-803786 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.