Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze uwędzić i odpowiednio sparzyć.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/#findComment-803776
Udostępnij na innych stronach

Dzięki, do tej pory wędziłem w 60 stopniach przez 4-5h , a parzyłem w 80 stopniach do osiagnięcia 72 stopni, ale nie wychodził tak jak bym sobie marzył? Co powinienem zmienić?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/#findComment-803777
Udostępnij na innych stronach

Nie parzyć do temp. w środku, tylko 2-2,5 godziny. Wędzić tyle nie potrzeba.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19525-boczek-kremowy-t%C5%82uszcz/#findComment-803779
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.