Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Szczepanie , czytając pana ostatnia wypowiedz , potwierdzam ,ze jestem starszy.

Jak zwykle unika pan konkretów posługując się uogólnieniami, pisząc o przypuszczeniach ,których pan nie podaje a zostawia w sferze domysłów. Jednocześnie zgodnie z zasadą ,że trzeba coś pisać to ocenia mnie pan po wpisie, iż krótko pracowałem jako nauczyciel, nie znając powodu i przyczyny dlaczego zrezygnowałem.  Jeśli sformułował pan wobec mnie wnioski i wywołał powinien pan podać powód o który zapytałem. Tego wymaga szacunek wobec starszych - jak pan zaznacza , ale nie realizuje. Przecież nie napisałem ,że nie odpowiem na pana wystąpienie, ale chcę wiedzieć z jakiej pozycji mam odpowiadać co zaznaczyłem. Nie zgadzam się z pana wypowiedzią , którą zaznaczyłem oraz wypowiedziami w sprawie zużycia opału które też zaznaczyłem.  Proszę udzielić odpowiedzi lub potwierdzić, że wykazał się pan w swoim wpisie zawoalowaną złośliwością i chęć wykazania przewagi. Tak oceniam pana wpis i to artykułuję .

Zapewniam pana ,że ustosunkuję się do pana wypowiedzi. Dziś jednak proszę by pan powiedział " b " po literze " a ".Proszę się nie chować za różnicą wieku to nie ma znaczenia a jedynie odwagi by powiedzieć to co się myśli. Tematu nie uznaję za zakończony, to jest forum nie mata możemy mieć różne zdania .

Muszę panu też podziękować za danie mi trochę czasu i wyrozumiałość w przygotowaniu odpowiedzi.

P.S. Przeprosiny dla kolegi Mariusz B. za żle zaznaczony znak głosowania w poście #114, poprawiłem , chochlik lub roztargnienie.

Edytowane przez Pacan Wojciech
Wojciech Pacan
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/6/#findComment-1050345

13 godzin temu, MariuszB napisał(a):

Janusz, ależ ja nie chcę się licytować, jak słusznie zauważyłeś mamy doświadczenia na różnym sprzęcie to i różnice być muszą, ale widzę że wymiana doświadczeń będzie bardzo ciekawa i tego się trzymajmy 👍 😁

Zatem czekamy bliżej wiosny 😀😁👍

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/6/#findComment-1050365

11 godzin temu, Pacan Wojciech napisał(a):

Panie Szczepanie, dalej pan odbiega od tematu , pan nie odpowiedział na moje dwa pytania .Pan niczym mentor wywołał mnie do tablicy w swoim poście i to w dodatku chce pan bym wystąpił przy pana biurku przy tablicy. 

Znam ten stan krótko pracowałem jako nauczyciel, też miałem uczniów którzy bez podpierania się nowoczesnymi technologiami zadawali pytanie podchwytliwe stojąc na wydawałoby się twardym gruncie.

Proszę się nie krygować jako trybun ludu , nie czekać na fotorelacje.

Rozumiem że obrazki są bardziej zrozumiałe.

W dodatku manipuluje pan ,że dostał obietnicę wykładu -pan dostał tylko znaczki akceptacji lub nie pana wpisów. Też znane ze szkoły i z życia .

Stawiam sprawę jasno , proszę zaznaczyć odpowiedź na moje pytanie : 1 czy 2.

Pozdrawiam.

A to nie wiesz że nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Pytania zadane przez forumowicza Szczepana są zrozumiałe i nie kryją żadnych podchwytliwych podtekstów.  A na takie pytania każdy praktyk jest w stanie odpowiedzieć , gorzej teoretykowi bo ciężko nie znając całego procesu jak przebiega zadać odpowiednie pytania wyszukiwarce google by pomogła odpowiedzieć na proste pytania. 

• Upvote 1
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/6/#findComment-1050390

Nie ukrywam że ja też czekałem żeby kolega Pacan Wojciech wypowiedział się na temat budowy wędzarni i wędzenia.No nie doczekałem się.

W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/6/#findComment-1050393

50 minut temu, karolszymczak napisał(a):

Nie ukrywam że ja też czekałem żeby kolega Pacan Wojciech wypowiedział się na temat budowy wędzarni i wędzenia.No nie doczekałem się.

Karol "daj szansę" Wojciechowi👍. Muszę stanąć po stronie Wojciecha ponieważ temat budowy i wędzenia wydaje się prozaicznie prosty. Tak niestety nie jest. Ja tam wierzę w Wojciecha, że jeszcze wszystkim udowodni swoją techniczno merytoryczną wypowiedzią w której opisze wszystkie ważne niuanse od podstaw w w/w temacie. Wojciech udowodni wtedy wszystkim, że się myliliście i potwierdzi moje przypuszczenia. 

• Like 1
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/6/#findComment-1050400