Pacan Wojciech Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Panie Szczepanie , czytając pana ostatnia wypowiedz , potwierdzam ,ze jestem starszy. Jak zwykle unika pan konkretów posługując się uogólnieniami, pisząc o przypuszczeniach ,których pan nie podaje a zostawia w sferze domysłów. Jednocześnie zgodnie z zasadą ,że trzeba coś pisać to ocenia mnie pan po wpisie, iż krótko pracowałem jako nauczyciel, nie znając powodu i przyczyny dlaczego zrezygnowałem. Jeśli sformułował pan wobec mnie wnioski i wywołał powinien pan podać powód o który zapytałem. Tego wymaga szacunek wobec starszych - jak pan zaznacza , ale nie realizuje. Przecież nie napisałem ,że nie odpowiem na pana wystąpienie, ale chcę wiedzieć z jakiej pozycji mam odpowiadać co zaznaczyłem. Nie zgadzam się z pana wypowiedzią , którą zaznaczyłem oraz wypowiedziami w sprawie zużycia opału które też zaznaczyłem. Proszę udzielić odpowiedzi lub potwierdzić, że wykazał się pan w swoim wpisie zawoalowaną złośliwością i chęć wykazania przewagi. Tak oceniam pana wpis i to artykułuję . Zapewniam pana ,że ustosunkuję się do pana wypowiedzi. Dziś jednak proszę by pan powiedział " b " po literze " a ".Proszę się nie chować za różnicą wieku to nie ma znaczenia a jedynie odwagi by powiedzieć to co się myśli. Tematu nie uznaję za zakończony, to jest forum nie mata możemy mieć różne zdania . Muszę panu też podziękować za danie mi trochę czasu i wyrozumiałość w przygotowaniu odpowiedzi. P.S. Przeprosiny dla kolegi Mariusz B. za żle zaznaczony znak głosowania w poście #114, poprawiłem , chochlik lub roztargnienie. Edytowane 3 godziny temu przez Pacan Wojciech Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/6/#findComment-1050345 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi