Skocz do zawartości

[Rok 1933][Wyższa Szkoła Wojenna] Technologia żywności.


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Pięknie opisane BHP przy produkcji konserw, szczególną uwagę zwracali na czystość produkcji, Świniary nie mogło być.Fajnie opisane metody peklowania co prawda już niektóre nieaktualne.Badanie i sprawdzanie jakości puszek,np.metoda hydrostatyczna której nie znałem....produkcja kiełbas,jak wędzić, opalać,już wtedy barwili kiełbasy,fajna lektura do poczytania,napisana tak jak lubię w formie opowiadania, jedną konserwę będę robił bo będzie strzałem, którą na razie nie zdradzam

Dzięki Maxell

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.