Zico Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 18 Grudnia 2008 No no toshiba jestem pod wielkim wrażeniem Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 18 Grudnia 2008 TOSHIBA, Bardzo ciekawe rozwiązania. Gratuluję. Pedał kupiony na allegro. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49548 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiesław Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Na forum kilka osób ma Clatronika Krzysztof, ja też bedę miał Clatronica, właśnie dzięki Tobie zamówiłem, dziękuję za pomoc w podjeciu decyzji i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chłop z warmii Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Też mam Clatronika,stoi-bo najukochańsza go nie używa.Chleb/ciasto/musi czuć w rękach a mieszanie farszu na kiełbasę też jest nie takie bo ciągle trzeba spychać nie mieszane ze ścianek.Jak jestem sam w domu to mieszam i spycham ale potem mówię-tymi ręcami to wyrobiłem- i jak na razie nie odkryła kłamstwa. :grin: :lol: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jak to przeczyta to Ci da :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz241070 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam.TOSHIBA jestem pod wrażeniem ilości i jakości sprzętu jaki posiadasz.Dzięki za fotki.Stronkę naszą odkryłem miesiąc temu i w miarę możliwości zbroję się w sprzęt.Teraz na widelcu jest nadziewarka.Chciałbym zrobić taką na 10 kg.Zobaczę jak będzie z czasem i materiałem.Jak zacznę robić to będę wszystko fotografował. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chłop z warmii Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jagra :wink: Na szczęście do komputera nie zagląda :grin: Inaczej bym nie pisał :grin: :grin: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49562 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiesław Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 18 Grudnia 2008 musi czuć w rękach Warmiaku, to tak samo jak moja beza, ona tez lubi jak jej ciasto w rekach rośnie :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chłop z warmii Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wiesław,to typowa kobieca przypadłość :grin: :lol: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiesław Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 18 Grudnia 2008 to typowa kobieca przypadłość Ja bym powiedział, ze to przyjemność :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 18 Grudnia 2008 No to jeszcze podłączenia elektryczne. Nadziewarka pracuje w górę i w dół automatycznie. Po nadzianiu mięsa (pusty zbiornik) samoczynnie wykrywa to i cofa tłok do góry i sam staje w odpowiedniej pozycji do wyciągnięcia zasobnika na farsz. Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 18 Grudnia 2008 No to jeszcze podłączenia elektryczne. Nadziewarka pracuje w górę i w dół automatycznie. Po nadzianiu mięsa (pusty zbiornik) samoczynnie wykrywa to i cofa tłok do góry i sam staje w odpowiedniej pozycji do wyciągnięcia zasobnika na farsz. Obrazek Obrazek Widzę Toshiba, źe trochę poprzerabiałeś - dobry pomysł z tymi krańcówkami Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Widzę Toshiba, źe trochę poprzerabiałeś Nie mam innego wyjścia, do roboty jestem sam a do jedzenia to cała zgraja. Dzisiaj przerobiłem 60 kg kiełbasy w 3 godziny (mielenie, wyrabianie, nadziewanie i sprzątanie) - SAM - i nawet się nie zmeczyłem, za to wynosząc to do wedzarni i wieszając to się spociłem :lol: Jutro 50 kg białej :lol: Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49582 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki12 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Teraz jeszcze mała wciągarka i już sie kiełbasa robi sama Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Przydał by się jeszcze przenośnik taśmowy. :grin: :grin: :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1985-ruszy%C5%82em-z-budow%C4%85-miesza%C5%82ki/page/2/#findComment-49750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.