Endrju12 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Listopada 2023 Mam dylemat dopiero zaczynam przygodę z wędzeniem i nie wiem czy na mojej wędzarni wyciągnę 90st na elektryku, pytanko czy po wędzeniu można podpiec mięsko w piekarniku z termobiegiem i sondą w środku na 70 st ? Ktoś doświadczony odpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20322-podpiekanie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Listopada 2023 Ja tak robię z kiełbasami. Układam kiełbasy na ruszcie a na sam dół piekarnika blaszkę z gorącą wodą. Termostat 90C góra dół. Sonda do środka kiełbasy i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20322-podpiekanie/#findComment-879001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Listopada 2023 12 minut temu, Endrju12 napisał(a): Ktoś doświadczony odpowie ? Nie doczytałem. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20322-podpiekanie/#findComment-879002 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.