Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat dopiero zaczynam przygodę z wędzeniem i nie wiem czy na mojej wędzarni wyciągnę 90st na elektryku, pytanko czy po wędzeniu można podpiec mięsko w piekarniku z termobiegiem i sondą w środku na 70 st ?

Ktoś doświadczony odpowie ?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20322-podpiekanie/
Udostępnij na innych stronach

Ja tak robię z kiełbasami. Układam kiełbasy na ruszcie a na sam dół piekarnika blaszkę z gorącą wodą. Termostat 90C góra dół. Sonda do środka kiełbasy i gotowe. 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20322-podpiekanie/#findComment-879001
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.