Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Proszę o poradę. Czy waszym zdaniem mogę przetrzymać podroby wieprzowe tzw. "środki" od wtorku do piątku w dużym garze z zimną wodą przy prognozowanej temperaturze w dzień do plus 3 stopni a w nocy poniżej 0, czy lepiej zamrozić?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20387-przechowanie-podrob%C3%B3w/
Udostępnij na innych stronach

Ja mrożę. A np. do salcesonu, gdy wkładam do solanki to zamrożone i wtedy fajnie wychładzają dodatkowo wodę.

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20387-przechowanie-podrob%C3%B3w/#findComment-885612
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.