Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Idą święta, więc muszą być prezenty. Takim prezentem będzie niewątpliwie zestaw książek naszego Kolegi Roberta Winckiewicza, znanego na forum pod nickiem beiot.

Najpierw zaprezentuję Państwu poszczególne książki, a na koniec ujawnię świąteczną niespodziankę.

DomoweKonserwy.thumb.jpg.2a32ed484d9903078872f881c26b6fd3.jpg

DomoweWdlinyI.thumb.jpg.5e900f0d109219fe6285560435873326.jpg

DomoweWdlinyII.thumb.jpg.b7b394533dd2425cfa5d341283f34f42.jpg

DomoweWdlinyIII.thumb.jpg.d66d96830e801456d263cbdb45d3521d.jpg

DomoweWdlinyIV.thumb.jpg.e8d46f8df7513b1bfbde3b9722a67518.jpg

Spisy treści powyższych książek dostępne są na blogu Roberta: https://wyrobydomowe.com.pl/category/ksiazki/

Udało się, wraz z autorem, wynegocjować w wydawnictwie bardzo korzystny rabat dla członków Wędzarniczej Braci.

Link do promocji https://ksiazki.pl/kategoria/kategorie-wyroby-domowe

Kod rabatowy: wyrobydomowe

Z kodem otrzymujecie w sumie około 37% rabatu.

Kod rabatowy należy wpisać w koszyku i nacisnąć zatwierdź.

Książki gorąco polecam wszystkim rozpoczynającym działalność masarską, jak i konserwiarską. Super przepisy, wszystkie sprawdzone i niektóre naprawdę zaskakujące.

• Like 1

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20393-ksi%C4%85%C5%BCki-roberta-rekomendowane-przez-w%C4%99dzarnicz%C4%85-bra%C4%87/

Nie mam żadnej z tych pozycji i chciałem dokonać zakupu, lecz "zakręciłem się" jak świński ogon ponieważ ta najdroższa pozycja to zbiór trzech poprzednich książek, i tu pytanie... czy te książki znajdują się w tej puli 5 dostępnych książek ?

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Właśnie otrzymałem informację od Roberta, który sprawdzał temat w wydawnictwie. Wszystko działa jak powinno.

Oto instrukcja postępowania w celu uzyskania rabatu:

1. Klikamy w link https://ksiazki.pl/kategoria/kategorie-wyroby-domowe

2. Dodajemy wybrane książki do koszyka

3. Przechodzimy do koszyka i klikamy po prawej stronie + Kod rabatowy (opcjonalnie)

4. Wpisujemy hasło: WYROBYDOMOWE i zatwierdzamy

5. Przechodzimy do kasy

6. Dalej postępujemy zgodnie z wyświetlanymi komunikatami dotyczącymi wysyłki i płatności 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

8 minut temu, Maxell napisał(a):
31 minut temu, MariuszB napisał(a):

i tu pytanie... czy te książki znajdują się w tej puli 5 dostępnych książek ?

Specjalnie wrzuciłem spisy treści lub indeksy zawartości, abyście wybrali sobie interesujące Was pozycje. Nie wszystkie książki znam, więc przygotuj mi konkretne pytanie (z tytułami książek) bym mógł zadać je autorowi.

Nie jest obowiązkowym, kupowanie całości.

Więc czy książka "Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie oraz wędzenie ryb" zawiera treści książek "Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide", "Domowe wędliny z dziczyzny", oraz "Domowe wędliny tradycyjne oraz dojrzewające"

Jola i Mariusz

Zaraz wyślę Twoje pytanie.

Mariuszu, Robert odpisał w ten sposób:

"

Tak. Część przepisów jest z wcześniejszych książek, ale zawiera nowe, których we wcześniejszych nie ma.

Spisy treści wszystkich są na stronie:

https://wyrobydomowe.com.pl/category/ksiazki/

Miłego dnia
Robert Winckiewicz"

Pięknie dziękuję za tak szybką odpowiedź, teraz przejrzę spisy i podejmę decyzję które książki zakupić.

Jola i Mariusz

Odpowiedź wydawnictwa:

Forumowicz nie użył kodu rabatowego a jedynie uzyskał promocję za 5 produkt za 1.5 PLN.

System działa prawidłowo jednak forumowicz musi wpisać kod rabatowy by promocja zadziałała.

Kod rabatowy trzeba wpisać w odpowiednim miejscu w koszyku. Bez przerw i nacisnąć zatwierdź. Poniżej krótka instrukcja.

Krok pierwszy:

rabat1.thumb.png.6819ef30a715c344dcb2c1ce79d71586.png

Krok drugi:

rabat2.thumb.png.2c16bd26aa87fca31727c70a895ef647.png

Krok trzeci:

rabat3.thumb.png.78723111fa8b263d50a0462dbba6e0cf.png

Krok czwarty:

rabat4.thumb.png.8dd9124933e216c22f92919f7a8eaaef.png

Krok piąty:

rabat5.thumb.png.97e1fb892aff02ad53b0304439d7220f.png

• Downvote 1

Mnie zależało na kilku pozycjach. Zawyżył czy nie - taniej nigdzie nie było. W czym problem? Ja kupiłem i jestem zadowolony. 

Pozycje Bejota warto poczytać.

Edytowane przez Twonk

Lubię sobie wędzić 😁

Ja mam jego pierwszą książkę którą wydał i jestem z niej zadowolony , więc i na inne trzeba się skusić tym bardziej że promocja.

Edytowane przez miko36
  • Like 1
  • Maxell zablokował(a) ten temat
  • Maxell odblokował(a) ten temat