Hipolitek Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Witam, robiłem ostatnio salceson czarny, dziś minęło gdzieś 6 dni po tym jak go zrobilem, salceson przechowywany w lodówce zrobił się bardzo ciemny, twardy i suchy… jak myślicie co może być powodem? Pierwsza moja myśl za dużo skórek ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20940-salceson/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Lodówka no Frost? Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20940-salceson/#findComment-929346 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolitek Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Chyba tak, ale się upewnię bo to akurat nie było u mnie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20940-salceson/#findComment-929349 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Godzinę temu, Hipolitek napisał(a): zrobił się bardzo ciemny, twardy i suchy… jak myślicie co może być powodem? Podaj skład i proces technologiczny. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20940-salceson/#findComment-929353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.