Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jako 12-sta zgłosiła się Pani Janina Wojciechowska

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

zabieram się z Radziem , dzięki chyba że dołączysz do nas

Dziękuje za zaproszenie - mozliwe że skorzystam. Wszystko zależy jak będe dysponował czasem.

Oczywiscie moja wczesniejsza propozycja jest aktualna. Nadal oferuje jedno wolne miejsce w aucie.

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

zapisujcie się bo warto. Mała liczba osób czyli 24 (bo to jest minimum żeby szkolenie się odbyło przy tych stawkach) daje możliwość indywidualnego szkolenia. Nasz profesor Bagno nawet prowadził indywidualne rozmowy przy kawie. Na ogólnopolskim zlocie nie ma takiej możliwości. Atmosfera niepowtarzalna. :grin:
andrzej m.

Nasz profesor Bagno nawet prowadził

Tak, nawet prowadził indywidualne warsztaty mobilizując i cierpliwie powtarzając co trudniejsze chwyty. Odstępowal delikwenta dopiero wtedy, gdy stwierdzil, że się nauczył.

Naprawdę warto pojechać i zostać uczniem a w przyszłości może czeladnikiem ( :question: ) takiego mistrza.

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

zapisuję się na drugi turnus od 27.02. do 01.03.2009 r.

jeśli ktoś ma wolne miejsce w samochodzie chętnie dołączę, ale mogę też pojechać swoim samochodem i zabrać inne osoby - ważne żeby tanio dojechać i trochę kasy oszczędzić

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

I ja też dlatego jadę !

A miesiąc luty niby krótki ale będzie mi się wydawał baaaaaaaardzo długi bo nie mogę się doczekać!!!

pozdrawiam...

Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.”

nie mogę się doczekać!!!

Masz to samo co ja , mnie też się dłuży.

I głodna wiedzy jestem. :devil:

Przypomnę jeszcze, było to we wcześniejszych wątkach, o zabraniu odpowiedniej odzieży na zmianę. Coś co może się ewentualnie zaplamić zniszczyć przy pracy.

Może osoby które już były coś napiszą na ten temat , podpowiedzą.

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Co do tej odzieży-a co z tymi białymi fartuszkami,czapeczkami -czy to też mamy zabrać we własnym zakresie?czekamy na podpowiedzi od osób które już ukończyły ten wspaniały kurs.Chyba że przegapiłam jakiś wątek:)
Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.”
Luciola5 - nie strój się w jakieś kreacje bo można się nieżle uświnić :grin: Fartuchy, rękawy ochronne i czapeczki są zapewnione.

Co do tej odzieży

Uczestnicy kursu będą mieli możliwość skorzystania z fartuchów jednorazowych i czapeczek, które ofiarował kursantom - Straszny.

Koniecznie należy zabrać ze sobą odzież roboczą, którą używacie w domu, dodatkowe obuwie (plamy z tłuszczu, woda) i ciepłe ubranie-cześć zajęć (wędzenie) od wiatą.

Gość Anonymous

i ciepłe ubranie-cześć zajęć (wędzenie) od wiatą.

Kalesony i podkoszulki (to dla panów), grube rajstpy i też podkoszulki :grin: (dla pań)

Według prognoz długoterminowych, to nie będzie najcieplej.... Czyli najlepiej ubrać się "na cebulkę" :lol: :lol: :lol:

Witam

Czyli najlepiej ubrać się "na cebulkę" :lol: :lol: :lol:

Byle dłonie były bez ciepłego ubioru :lol: , bo nie będzie czucia przy pracach masarskich :smile:

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

zabierać dyktafony, zeszyty, długopisy ?

nie chciałbym uronić ani jednego słowa wypowiedzianego przez ciało pedagogiczne

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

Dyktafon będzie najlepszy, gdyż obie ręce będziesz miał stale zajęte. :wink:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Ja biorę ukrytą kamerę :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol:

I będę miał wszystko zarejestrowane :lol: :lol: :lol:

z kamerą to nie jest głupi pomysł moge zabrac do tego statyw i nagramy całe szkolenie a potem kazdy z uczestników dostanie napłytce jak pawelk3333 obrobi film :):):)

Paweł 603957797

Gość Anonymous

z kamerą to nie jest głupi pomysł moge zabrac do tego statyw i nagramy całe szkolenie a potem kazdy z uczestników dostanie napłytce jak pawelk3333 obrobi film :):)

Pewnie, że obrobię :lol: Uczestnicy szkolenia dostaną za friko, a pozostali, co nie byli, zapłacą gruby szmal :grin: :grin: :grin: , który oczywiście przekażę dla Klubu Przyjaciół Prosiaczka na miodek :lol: :lol: :lol:

Dobra, Wy się lepiej postarajcie żeby ten kurs się odbył, bo o ile dobrze doczytałem to lista powinna być zamknięta, a pieniądze wpłacone dwa tygodnie przed terminem. Do tego czasu zostało półtora tygodnia a na liście uczestników pozostało jeszcze sporo wolnego miejsca!

Wszyscy niezdecydowani... zapisywać się! Zobaczycie, że warto!

Pozdrawiam... Piotrek.
Zostało już tylko 9 miejsc na II turnus. Własnie dopisałem następne dwie osoby. :wink:

12. Wojciechowska Janina

...

14. Chmieliński Henryk

15. Zaperty Jerzy

Rozumiem, że osoby z zewnątrz, tzn. nie z forum są tez mile widziane?

Pozdrawiam... Piotrek.

12. Wojciechowska Janina

...

14. Chmieliński Henryk

15. Zaperty Jerzy

Rozumiem, że osoby z zewnątrz, tzn. nie z forum są tez mile widziane?

Jak najbardziej. Zapraszamy wszystkich chętnych do poznania wędlin domowych.

PS. Te osoby są na forum jako czytelnicy.

Pozdrawiam Paweł