grehor1 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #251 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wędzarnia stara , prezentowana na forum parę latek temu wybudowana zresztą dzięki temu forum bo przez Was zostałem zainfekowany tą pasją. A oto zdjęcia Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Przyprawą potrawy jest głód. " CYCERON" Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-562886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #252 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 grehor.Pokazałeś nie tą wędzarnię. Chętnie wszyscy zobaczą wędzarnię do pieczenia prosiaków. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-562973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grehor1 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #253 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 To jest ta wedzarnia. Jutro zrobię zdjęcia które to dokładniej obrazują Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Przyprawą potrawy jest głód. " CYCERON" Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-562974 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grehor1 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #254 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Troszkę to trwało ale burze i naszego rejonu nie oszczędziły ale ogarnąłem teren i jestem. Tak jak pisałem to jest moja prawie dziesięcioletnia wędzareczka , która służy również do pieczenia prosiąt w tem. ok 120-130 st. Średnio jakieś trzy godz. Starczają na takiego 40 kg żywca Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Przyprawą potrawy jest głód. " CYCERON" Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-563571 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iuzeg Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #255 Opublikowano 2 Maja 2018 A ja prosiaka piekę tak, podpatrzyłem to u Chorwatów. Wyszedł super ale 9 h go piekłem, ważył 24kg wypatroszony. Z przypraw tylko sól 2h przed pieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-597104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #256 Opublikowano 2 Maja 2018 No miał widownie ten prosiak, super HD w pełnej gamie kolorów i panorama :clap: Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-597135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #257 Opublikowano 3 Maja 2018 To ciekawsze od naszej TV Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-597146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idefix Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #258 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Akurat tak się składa, że mieszkam obecnie w Chorwacji i wykonuję z nierdzewki rożna do pieczenia prosiaków, zasilane na 12V lub 230V. Raz w miesiącu jestem w Polsce, wtedy też mogę dostarczyć rożen lub wypożyczyć. Ogłoszenie cały czas aktywne na Olx. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-604650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #259 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Rożen fajny a smak po tych dechach musi być wyborny. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2191-ro%C5%BCen-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/page/11/#findComment-604661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.