grehor1 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #251 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wędzarnia stara , prezentowana na forum parę latek temu wybudowana zresztą dzięki temu forum bo przez Was zostałem zainfekowany tą pasją. A oto zdjęcia Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Przyprawą potrawy jest głód. " CYCERON" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #252 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 grehor.Pokazałeś nie tą wędzarnię. Chętnie wszyscy zobaczą wędzarnię do pieczenia prosiaków. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grehor1 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #253 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 To jest ta wedzarnia. Jutro zrobię zdjęcia które to dokładniej obrazują Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Przyprawą potrawy jest głód. " CYCERON" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grehor1 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #254 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Troszkę to trwało ale burze i naszego rejonu nie oszczędziły ale ogarnąłem teren i jestem. Tak jak pisałem to jest moja prawie dziesięcioletnia wędzareczka , która służy również do pieczenia prosiąt w tem. ok 120-130 st. Średnio jakieś trzy godz. Starczają na takiego 40 kg żywca Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Przyprawą potrawy jest głód. " CYCERON" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iuzeg Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #255 Opublikowano 2 Maja 2018 A ja prosiaka piekę tak, podpatrzyłem to u Chorwatów. Wyszedł super ale 9 h go piekłem, ważył 24kg wypatroszony. Z przypraw tylko sól 2h przed pieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #256 Opublikowano 2 Maja 2018 No miał widownie ten prosiak, super HD w pełnej gamie kolorów i panorama :clap: Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #257 Opublikowano 3 Maja 2018 To ciekawsze od naszej TV Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idefix Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #258 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Akurat tak się składa, że mieszkam obecnie w Chorwacji i wykonuję z nierdzewki rożna do pieczenia prosiaków, zasilane na 12V lub 230V. Raz w miesiącu jestem w Polsce, wtedy też mogę dostarczyć rożen lub wypożyczyć. Ogłoszenie cały czas aktywne na Olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #259 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Rożen fajny a smak po tych dechach musi być wyborny. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.