Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oba maja ten sam skład produktu z takimi samymi ilościami białka, soli ,cukru i tłuszczu bo kiedyś porównywałem  etykiety obu. Możliwe że różnica polega tylko na tym że te oryginały bardziej ubite. Jak będę ponownie je wędzić to przekroje przed wędzeniem Lidlowego i Sierpcowego do celów porównawczych.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23048-w%C4%99dzenie-serk%C3%B3w-typu-w%C5%82oskiego/page/2/#findComment-1016359
Udostępnij na innych stronach

Zaczynałem od odrywania, ale coś się zmieniło i  było  trudno palcami rozpakować. Druga metoda, to nożyk. Ale czasem uszkadzałem serek.

Teraz odcinam nożyczkami tak ze 3/4 obwodu i luz👍

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23048-w%C4%99dzenie-serk%C3%B3w-typu-w%C5%82oskiego/page/2/#findComment-1016384
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.