Maxell Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Lipca Mogę już poinformować Was, iż utworzyliśmy Zespół Szkoleniowy, który prowadził będzie organizowane przez nas róznego rodzaju kursy i szkolenia. W skład Zespołu wchodzą m.in. Koledzy: Wojciech Brat, SZCZEPAN ze swoją grupą specjalistów, Leszek Kosarzecki reprezentujący firmę SMOKER, oraz Ania i Milena z Firmy Smaki Świata. Jesteśmy w trakcie ustalania szczegółów szkolenia, podziału obowiązków, przygotowania produktów i półproduktów, oraz pozostałych, istotnych zagadnień. Mam nadzieję, iz wybór tych właśnie osób, posiadających wieloletnią praktykę w zawodzie, spełni oczekiwania naszych słuchaczy. Dziękuję bardzo członkom zespołu za zaangażowanie i udział w naszym projekcie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23102-xvi-olzwb-zesp%C3%B3%C5%82-szkoleniowy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Lipca Jak będą coś źle gadać, to będziemy ich prostować.😁🍺 Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23102-xvi-olzwb-zesp%C3%B3%C5%82-szkoleniowy/#findComment-1022618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZCZEPAN Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 godziny temu Witam serdecznie! Jak już pewnie wiecie z wcześniejszego wpisu Maxella – w tym roku to na moją skromną osobę spadła organizacja szkolenia podczas naszego zlotu. Początkowo nie chciałem wchodzić Andrzejowi „Bagno” w jego coroczny rytuał, ale jak się okazało – nasz drogi kolega niestety w tym roku nie pojawi się na zlocie. W związku z tym postanowiliśmy przygotować coś specjalnego. W skład zespołu szkoleniowego wchodzą m.in. koledzy Wojciech Brat, Szczepan ze swoją grupą specjalistów, a także inni doświadczeni wędliniarze. Przedstawiam więc plan szkoleń z zakresu przetwórstwa mięsa, który będzie realizowany podczas zlotu: PIĄTEK (start szkolenia – godz. 10:00) Rozpoczynamy od warsztatów praktycznych – m.in. produkcja parówek, nadziewanie, obsługa sprzętu, obróbka cieplna. Omówienie tematów związanych z konserwowaniem wędlin, technikami chłodniczymi i przedłużaniem trwałości. Szkolenie potrwa do około 15:00, po czym zaplanowany jest czas na degustację, wymianę doświadczeń i luźną dyskusję. SOBOTA (szkolenie – godz. 9:00–14:00) Skupimy się na temacie wyrobu konserw – zarówno w słoikach, jak i puszkach metalowych. Porozmawiamy o metodach pasteryzacji, sterylizacji, recepturach i technice pakowania. Dodatkowo... szykuję dla Was małą niespodziankę, ale o tym sza! 😉 Zapraszam wszystkich chętnych do udziału – zarówno początkujących, jak i doświadczonych wędliniarzy. Będzie konkretnie, praktycznie i – jak zawsze – w świetnej atmosferze! Do zobaczenia! 1 Cytuj Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23102-xvi-olzwb-zesp%C3%B3%C5%82-szkoleniowy/#findComment-1027555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 godziny temu b Brzmi zachęcajaco Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23102-xvi-olzwb-zesp%C3%B3%C5%82-szkoleniowy/#findComment-1027557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 40 minut temu Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 40 minut temu Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23102-xvi-olzwb-zesp%C3%B3%C5%82-szkoleniowy/#findComment-1027575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.