Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Marca 2009 Znalazłem dziś coś takiegohttp://www.gama2000.pl/product/9/723A drugi raz znalazłem też dziś w Tesco, tyle że drewniany, w cenie 9,98 zł.Czy to można wykorzystać jako zamiennik tłuczka do mięsa? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Marca 2009 Wolę używać tłuczka do mięsa. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/#findComment-61515 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Marca 2009 Wolę używać tłuczka do mięsa.Ja do tej pory też używam tylko tłuczka, ale zastanawiam się, co takie urządzenie zmienia w procesie technologicznym? Bo jeszcze jest też takie coś: http://kielbasydomowe.pl/zmiekczacz-miesa-p-13.html No i co jest najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/#findComment-61516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 18 Marca 2009 O tym ostatnim wiele już było na forum.Proponuję jednak stary, sprawdzony tłuczek Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/#findComment-61518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 18 Marca 2009 Jak byłem w sklepie, miałem ochotę kupić ten wałek, ale pomyślałem sobie:Ileś tam lat tłukę mięso tłuczkiem, no to najpierw zapytam :lol: Nie kupiłem i nie kupię. Zostaję przy tradycyjnym tłuczku.Dzięki za odpowiedzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/#findComment-61527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 18 Marca 2009 Jak byłem w sklepie, miałem ochotę kupić ten wałek, ale pomyślałem sobie: Ileś tam lat tłukę mięso tłuczkiem, no to najpierw zapytam :lol: Nie kupiłem i nie kupię. Zostaję przy tradycyjnym tłuczku. Dzięki za odpowiedzi :lol:Jak masz nerwową Żonę to masz rację zwykłym wałkiem będzie mniej bolało. Cytuj Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/#findComment-61563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 18 Marca 2009 zwykłym wałkiem będzie mniej bolało.Nie ukrywam, że o tym też pomyślałem :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/#findComment-61574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 18 Marca 2009 Szykowałem "towar "na kiełbasę szlachty i całe 6 kg potraktowałem starym sprawdzonym w bojach tłuczkiem , a było tych kawałków mnóstwo, rozklepałem je na "mikado" . Cytuj Tomuś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2422-wa%C5%82ek-do-mi%C4%99sa/#findComment-61582 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.