arkadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam.Ostatnio zrobiłem kiełbasę Żywiecką do ,której dodałem karkówkę wołową .Czy może ktoś mi podpowiedzieć ,która jeszcze część tuszy wołowej zalicza się do mięs ścięgnistych i można ją wykorzystać jako dodatek do kiełbasy.Pozdrawiam Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2670-wo%C5%82owina-%C5%9Bci%C4%99gnista/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Pręga wołowa też ma dużo kleju.Pozdrawiam:nestor. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2670-wo%C5%82owina-%C5%9Bci%C4%99gnista/#findComment-71895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.