dobroduszny Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam Cię serdecznie kolego w niedoli @Aron2Ponoć na zamku w Olsztynie prace konserwatorskie po Gienkowym chrapaniu idą pełna parą. Pozostało im wzmocnić wschodnia ścianę :grin: :grin: Dym i dobry alkohol jest znakomitym konserwantem. Z daty mojej produkcji podoba mi się tylko frywolna końcówka "69" :grin: Arek pozdrów Henia Cytuj Jak mi wpadnie do głowy jakiś fajny tekst to go zamieszczę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2887-viii-13-14-15-listopada_formularz-zg%C5%82oszeniowy/page/3/#findComment-88498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 18 Listopada 2009 Kempesiku drogi,u nas kaszaneczki tylko z czosnkiem-są przepyszne.I tak jak mówi dobroduszny,to kwestia smaku,zależny jaki czosnek i kto jaką lubi. Pozdrawiam :lol: z czosnkiem jeszcze nie jadłem ale spróbuję coś w tym temacie zrobić :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2887-viii-13-14-15-listopada_formularz-zg%C5%82oszeniowy/page/3/#findComment-88501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolunia Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 18 Listopada 2009 Ile dodać kolego ? _________________ I tu Cię mamy, pytaj zachodniopomorzaków, u nas w domku czosneczku do kaszaneczki ostatnio dawaliśmy hiszpańskiego 1/2 główki na 3kg kaszy. Na kursie zaś już sam nie pamiętam bo Andrzej miał małe opory co do czosnku, a przcie wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2887-viii-13-14-15-listopada_formularz-zg%C5%82oszeniowy/page/3/#findComment-88526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam Nie wiem czy nie zdradzam tajemnic. ale niech tam.... Kaszaneczka była w trzech wersjach: zwykła, zwana też normalną, z mielonym kminkiem oraz z czosnkiem na styl zachodniopomorski. Mnie czosnkowa bardzo odpowiadała.witam ja osobiście z czosnkiem kaszanki nie jadłem,ani też nie robiłem,lecz jak będę robił zostawię jakąś część gardawy którą doprawię czosnkiem przepuszczonym przez praskę około 3-4g/kg,zobaczymy jaka będzie :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2887-viii-13-14-15-listopada_formularz-zg%C5%82oszeniowy/page/3/#findComment-88530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gemsi Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 21 Listopada 2009 dzisiaj zadymiam, wprowadzilem w zycie obserwacje poczynione podczas szkoly i jest rewela, wystarczyo zamknac palenisko, przysypac ogien trocinami z pily i dyyyymiiii sie ze ho ho, pieknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2887-viii-13-14-15-listopada_formularz-zg%C5%82oszeniowy/page/3/#findComment-88945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.