Skocz do zawartości

kempes

Użytkownicy
  • Postów

    1888
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Szadek

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia kempes

Weteran

Weteran (13/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Aktywny rozmówca Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja stosuję: kiełbasa parzona 18 g/kg kiełbasa parówkowa/serdelowa 20 g/kg kiełbasa pieczona 15 g/kg Pozdrawiam
  2. Sławek, znasz kolegę bardzo dobrze kolejna podpowiedź robi konserwy
  3. kempes

    Kuter masarski

    @Filiip10, Było już wiele o kutrach w innych tematach, najłatwiej jest kupić duży kuter Śledź ogłoszenia może gdzieś trafisz.
  4. kempes

    Kuter masarski

    Moim zdaniem za duży, Ninja chyba najlepsza opcja.
  5. Marek ja robiłem w słoikach i aromat trochę było czuć ale w powietrzu A... i jeszcze dawkowanie było 1-3 g/kg to dałem 2 g, a u Ciebie widzę 5 g/kg. Twoje konserwy super
  6. Marek, robiłem w autoklawie w 123 "C 35 min i aromat tyrolski wyparował, "przepalił się". Nic nie czuć tyrolskiej
  7. Podpowiedź tańczy z Karolinką
  8. Mirek [Dodano: 01 kwi 2023 - 20:53] Sławek
  9. Jeśli pod tą powierzchnią jak natniesz nożem jest różowe mięso to po prostu mięso miało kontakt z powietrzem i jest ok. Do powstania żaru możesz użyć, tak aby nie powstawał już dym.
  10. Ko to jest [Dodano: 01 kwi 2023 - 20:26] Ojciec chrzestny ?
  11. kempes

    Zakupy w Szwecji

    W Delikatesach Centrum kupowałem i moim zdaniem podobne jakościowo jak w Dino.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.