Wirus Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zmysly smaku i węchu naturalnie nas ostrzegają przed zagrozeniem. Toksyny botulinowej nie da się rozpoznać gołym okiem, nie da się jej poznać po smaku ani zapachu - nawet niewielkie jej spożycie może być śmiertelne. Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3017-s%C3%B3l-peklowa-data-przydatno%C5%9Bci/page/2/#findComment-695531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 8 Lutego 2021 Grzyby też na smak zbierasz? 100 lat będziesz tak robił jak piszesz i może nic się nie stanie ale tylko raz twoje zmysły zawiodą i będzie lipa Jeszcze jak tylko ty to mniejszy problem, gorzej jak rodzinę zatrujesz Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3017-s%C3%B3l-peklowa-data-przydatno%C5%9Bci/page/2/#findComment-695778 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.