Wirus Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zmysly smaku i węchu naturalnie nas ostrzegają przed zagrozeniem. Toksyny botulinowej nie da się rozpoznać gołym okiem, nie da się jej poznać po smaku ani zapachu - nawet niewielkie jej spożycie może być śmiertelne. Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 8 Lutego 2021 Grzyby też na smak zbierasz? 100 lat będziesz tak robił jak piszesz i może nic się nie stanie ale tylko raz twoje zmysły zawiodą i będzie lipa Jeszcze jak tylko ty to mniejszy problem, gorzej jak rodzinę zatrujesz Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.