kempes Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 29 Października 2009 Choćbym nie wiem jak nakładał farsz zawsze będzie troszkę powietrza dlatego profilaktycznie (jeszcze na stole) przed parzeniem, salceson nakłuwam po 2-4 razy igłą z obu stron i dopiero siup do kąpieli :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3139-p%C4%99kaj%C4%85ce-os%C5%82onki-w%C4%99dlin-podrobowych/page/2/#findComment-85796 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-coolerek Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 30 Października 2009 musisz używać podstawek takich metalowych pod garnek po włożeniu do garnka wedlina nie ma takiej styczności z samym dnem garnka ( sam miałem taki problem i to działa ) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3139-p%C4%99kaj%C4%85ce-os%C5%82onki-w%C4%99dlin-podrobowych/page/2/#findComment-85901 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.