Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Choćbym nie wiem jak nakładał farsz zawsze będzie troszkę powietrza dlatego profilaktycznie (jeszcze na stole) przed parzeniem, salceson nakłuwam po 2-4 razy igłą z obu stron i dopiero siup do kąpieli :lol:
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3139-p%C4%99kaj%C4%85ce-os%C5%82onki-w%C4%99dlin-podrobowych/page/2/#findComment-85796
Udostępnij na innych stronach

musisz używać podstawek takich metalowych pod garnek po włożeniu do garnka wedlina nie ma takiej styczności z samym dnem garnka ( sam miałem taki problem i to działa )
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3139-p%C4%99kaj%C4%85ce-os%C5%82onki-w%C4%99dlin-podrobowych/page/2/#findComment-85901
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.