partner Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Marca 2018 Dziekuje za pomoc Macieju, moj blad rowniez. Brak kropki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3236-kie%C5%82basa-krucha-z-galaretk%C4%85/page/2/#findComment-591869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 13 Marca 2018 @partner, Ja tez zadawlam to pytanie , zobacz jeszcze tutaj https://wedlinydomowe.pl/kielbasy/trwale-pieczone-lub-parzone/345-kielbasa-poledwicowa-pieczona Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3236-kie%C5%82basa-krucha-z-galaretk%C4%85/page/2/#findComment-591908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 14 Marca 2018 Gdzieś tu czytałam,ze kiełbasę kruchą osiągamy przez dodanie do farszu gorącej wody [10%] .Za długo też jej nie wyrabiamy ,ani osadzamy. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3236-kie%C5%82basa-krucha-z-galaretk%C4%85/page/2/#findComment-591980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.