Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wypróbowałem przepis na okrasę Kolegi Jondka. Dokładnie wypróbowałem, bo z gęsi owsianej :) , i moje wrażenia są takie: to jest normalny tatar, tyle, że z gęsiny. Doprawić trzeba wyraziście (dałem dużo czosnku), dla siebie - bez tego jest "blade". Poza tym, pomimo zalewania gorącym smalcem, trzeba pamiętać, że jest to potrawa z surowego mięsa, niepoddawanego obróbce termicznej, więc nietrwała. Jak ktoś ma możliwości, to polecam. Potrawa szybka i smaczna.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/36-nadziewana-szyja-g%C4%99sia/page/2/#findComment-130357
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.