tim Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 2 Listopada 2010 Obecnie jest sezon na gęsiNa świętego Marcina- najlepsza gęsina Cytuj Moja wędzarnia https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5785 i tematy https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=42078&sid=8a787e7658ac8944d85868546dfda7d4&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/36-nadziewana-szyja-g%C4%99sia/page/2/#findComment-130315 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 2 Listopada 2010 A ja wypróbowałem przepis na okrasę Kolegi Jondka. Dokładnie wypróbowałem, bo z gęsi owsianej , i moje wrażenia są takie: to jest normalny tatar, tyle, że z gęsiny. Doprawić trzeba wyraziście (dałem dużo czosnku), dla siebie - bez tego jest "blade". Poza tym, pomimo zalewania gorącym smalcem, trzeba pamiętać, że jest to potrawa z surowego mięsa, niepoddawanego obróbce termicznej, więc nietrwała. Jak ktoś ma możliwości, to polecam. Potrawa szybka i smaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/36-nadziewana-szyja-g%C4%99sia/page/2/#findComment-130357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.