electra Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2451 Opublikowano 18 Marca 2014 a moze upiecz ten czosnek ,taki pieczony ma zupelnie inny smak ,mozna go pozniej zalac oliwa z przyprawami ,taki ma zupelnie inny smak niz taki swiezy w oliwie. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2452 Opublikowano 18 Marca 2014 super pomysł inny smak od razu przekonuje Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2453 Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) ja czasem jak pieke ziemniaki w piecu to daje przecieta na pol glowke czosnku ,upieczona wyciskam na ziemniaki ,pychota ,mozna tez smarowac takim upieczonym grzanki. tu znalazlam jeszcze inny sposob na zagospodarowanie czosnku co by smakiem byl inny http://potrawyregionalne.blogspot.se/2012/02/pieczony-czosnek-w-oliwie-z-zioami.html Edytowane 18 Marca 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341280 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegwoj Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2454 Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Witaj!Spróbuj zrobić w zalewie do ogórków Beny czyli zalewa z keczupem. Robiłem ostatnio na jesieni ok. 20 słoiczków do grudnia nie dotrwał ani jeden. Robiłem w małych 0,33 l pojemności.PozdrawiamWojtekPS.Edytuję bo nie dopisałem, że należy go obrać.W. Edytowane 18 Marca 2014 przez tegwoj Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341304 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2455 Opublikowano 18 Marca 2014 dziękuję za propozycje Dziś piekłem kurczaka to za jednym pociągnięciem upiekłem czosnek,stygnie,wieczorem obiorę i do słoika Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2456 Opublikowano 18 Marca 2014 Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2457 Opublikowano 18 Marca 2014 smakowicie to wyglada Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341330 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2458 Opublikowano 18 Marca 2014 Super to czerwone to pieprz w ziarnach czy żurawina? Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2459 Opublikowano 19 Marca 2014 zapomniałem zdjęcie pieczonego czosnku,czerwony pieprz Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2460 Opublikowano 19 Marca 2014 Aniu Wracając do poprzedniej strony,robiąc dziś kiełbasy zrobiłem parę zdjęć mojego sortowania i żyłkowania Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2461 Opublikowano 19 Marca 2014 kasyfikacja prima sort Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2462 Opublikowano 19 Marca 2014 robiąc dziś kiełbasy zrobiłem parę zdjęć mojego sortowania i żyłkowania I po co było pisać: mięsa nie klasyfikuje bo się na tym nie znam Przekrój (kiełbasy) prawdę Ci powie ... Określenie "żyłkowanie" też mi się podoba. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2463 Opublikowano 20 Marca 2014 Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2464 Opublikowano 20 Marca 2014 Grzesiu.... Ciebie , to trzeba związać i zamknąć w piwnicy... ... śliczności-pyszności... Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2465 Opublikowano 20 Marca 2014 tylko nie zamknąć boję się ciemności Trzeba coś do ,,kiszki włożyć,, na ciepło Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2466 Opublikowano 20 Marca 2014 Nie zamykać Grzesia w piwnicy bo po ciemku i tak by coś pysznego uwędził Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341616 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2467 Opublikowano 21 Marca 2014 słonina wędzona,parzona 1h z ziołami,stygła do rana w wywarze,posmarowana roztartym (moździerz) czosnek z chili Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-341752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2468 Opublikowano 25 Marca 2014 wędzone 20 marca Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-342513 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2469 Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) ser (mleko) z nowego ,,źródła,, trzeba spróbować jest OK Festiwal Serów Farmerskich i tradycyjnych odbędzie się w Lidzbarku Warmińskim 14-15 czerwiec. Jestem już zapisany Edytowane 27 Marca 2014 przez EL GREGOR Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-342874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek13 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2470 Opublikowano 28 Marca 2014 WITAM panie el gregor mam takie pytanie widze ze pan pakuje próżniowo wyroby ile takie wyroby mogą leżeć w tej próżni i czy w lodówce czy moze w chłodnym pomieszczeniu leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-343069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2471 Opublikowano 28 Marca 2014 trzymam w lodówce,dolne szuflady,staram się trzymać nie dłużej jak dwa miesiące Z szynkami dojrzewającymi trzeba powoli kończyć (wiosna) w garażu wiszą jeszcze trzy szynki i ta Świąteczna na strychu Szynki,które zapakowałem dziś powinny do Świąt doleżeć (taki jest plan) Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-343079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2472 Opublikowano 28 Marca 2014 Grzesiu widać święta będą , piekne jak zawsze Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-343125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2473 Opublikowano 29 Marca 2014 czosnek,który zapakowałem próżniowo ,, z pęczniał ,, musiałem przekuć bo by ,,wybuchł ,, Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-343225 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2474 Opublikowano 29 Marca 2014 Czosnek ,żyje , gazuje wybiera się do gruntu .Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-343262 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2475 Opublikowano 29 Marca 2014 czosnek,który zapakowałem próżniowo ,, z pęczniał ,, musiałem przekuć bo by ,,wybuchł ,, Grzegorz wyjmij z plastyku, bo zgnije. Zostaw i posadz po prostu w ogrodzie Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/99/#findComment-343370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.