pis67 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #551 Opublikowano 10 Września 2010 Widzę, że coś mi przeszło ciekawego niezauważalnie, orlik ważniejszy. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-123932 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #552 Opublikowano 13 Września 2010 Sezon wędzenia jesienny ,rozpoczęty :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #553 Opublikowano 13 Września 2010 Sezon wędzenia jesienny ,rozpoczęty :grin: :thumbsup: :clap: :clap: :clap: Jaki wspaniały klimat :grin: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124285 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #554 Opublikowano 13 Września 2010 Sezon wędzenia jesienny ,rozpoczęty Musze kupic nowy kalendarz bo na moim dopiero 13.09 ? :grin: :rolleyes: No a takiego relaxu to zazdroszcze. :thumbsup: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #555 Opublikowano 13 Września 2010 Już byla pora ściąć bazylię.Dostalem taki przepis.Sklad,bazylia ,czosnek,ser parmezan,oliwa z oliwek.To ma być,,ala pesto,,Składniki utłuc w możdzierzu i tak to żem uczynił :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #556 Opublikowano 13 Września 2010 Ciekawa propozycja :tongue: tylko skąd tyle bazylii. U mnie w ogrodzie najchętniej rośnie tymianek, cząber i majeranek. Chociaż to drugie już też gorzej. Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124302 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #557 Opublikowano 13 Września 2010 Wlasnie, podaj sklad %, skąd mialeś bazylię, bo inne skladniki mam. Do czego uzywasz tego "dżemu", zamawiam niedużą porcję na Zlot Podlaski, ok? :wink: Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124309 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #558 Opublikowano 13 Września 2010 Witam. Czyżby szykowali się nowi banici - banici piwni, w proteście przeciw komercjalizacji :grin: :lol: :lol: http://www.piwo.org/ # WYPEŁNIJ I PODPISZ FORMULARZ DEKLARACJI CZŁONKOWSKIEJ (do ściągnięcia tutaj: deklaracja-czlonkowska-pspd.doc ) # WPŁAĆ NA NR KONTA PSPD: 55 1540 1131 2113 6200 5272 0001 BOŚ Oddział w Rzeszowie - 40 PLN (20 zł to kwota wpisowego, a kolejne 20 zł to składka członkowska za rok 2010, policzona jedynie za IV kwartał. Uchwałą zebrania założycielskiego PSPD aktualnie roczna składka członkowska to 80 zł) # ZAOPATRZ SIĘ W ZDJĘCIE FORMATU LEGITYMACYJNEGO # DEKLARACJĘ, DOWÓD WPŁATY ORAZ ZDJĘCIE WYŚLIJ NA ADRES: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124323 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #559 Opublikowano 13 Września 2010 Jakiś ku...as próbuje przyciąć na boku parę złotych. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124332 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #560 Opublikowano 13 Września 2010 Jakiś ku...as próbuje przyciąć na boku parę złotych. Co masz na myśli, czytałeś za co ta opłata ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124345 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #561 Opublikowano 13 Września 2010 Jakiś ku...as próbuje przyciąć na boku parę złotych. jakiś ku..as pier.... głupoty. P.S. Nie mam nic wspólnego ze stowarzyszeniem. Cytuj Milicki Browar Rynkowy grupa STYRIAN Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #562 Opublikowano 13 Września 2010 Panowie zastanówcie sie co piszecie :shock: Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciola5 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #563 Opublikowano 13 Września 2010 Panowie zastanówcie sie co piszecieZico, a co Ty tak nagle z tonu spuszczasz :shock: Cytuj Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.” Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #564 Opublikowano 13 Września 2010 Przepraszam, ale pozwoliłem działać swojej intuicji, - ona jeszcze nigdy mnie nie zawiodła ! Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124389 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #565 Opublikowano 13 Września 2010 A ja z bazylii robię takie pesto https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2373&highlight=pesto było w tym roku postawione do śniadania bodajże w piątek . Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124393 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #566 Opublikowano 13 Września 2010 było w tym roku postawione do śniadania bodajże w piątek :thumbsup: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #567 Opublikowano 13 Września 2010 sobotni połów http://img828.imageshack.us/img828/8076/20091229155.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz78 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #568 Opublikowano 13 Września 2010 Widać że ładne sztuki gdzie złowione Cytuj Lepszy stary wędzasz bez wykształcenia niż magister bez wiedzy !! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124408 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #569 Opublikowano 13 Września 2010 Jezioro szostak wielki k. starych juch , czy tam Ełku Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124410 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #570 Opublikowano 13 Września 2010 Mniam, mniam :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124412 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #571 Opublikowano 14 Września 2010 Biotit,skład;krzak bazilji,taki ładny urósł w tym roku,ser kupiłem w Lidlu1 opakowanie,tarkowany,8 zabków czosnku,0,5 szklanki oliwy.Do czego będę używał tego ,,dżemu,,jeszcze nie wiem :grin: ostatnio dałem łyżkę do pomidorówki,podniosło smak :grin: na zlot Podlaski przywiozę.Dziś rano kupiłem 1,5kg polędwicy,myslę jak ją zrobić na zlot :question: Zobaczymy co wyjdzie,jak będzie KICHA to zjemy z tym ,,dżemam,, :grin: :grin: :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodo Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #572 Opublikowano 14 Września 2010 Sobotni weekend w BARTOSZTCACH :grin: :thumbsup: :clap: Cytuj xwlodox Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124435 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #573 Opublikowano 14 Września 2010 :shock: A z czym te ''HOT-BANANAS''??? :grin: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124438 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekn Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #574 Opublikowano 14 Września 2010 Z czym są te banany. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #575 Opublikowano 14 Września 2010 To jest przepis Bartoszycki :grin: czekolada mleczna lub gorzka :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.