Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sezon wędzenia jesienny ,rozpoczęty :grin:

 

 

:thumbsup: :clap: :clap: :clap: Jaki wspaniały klimat :grin:

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124285
Udostępnij na innych stronach

Już byla pora ściąć bazylię.Dostalem taki przepis.Sklad,bazylia ,czosnek,ser parmezan,oliwa z oliwek.To ma być,,ala pesto,,Składniki utłuc w możdzierzu i tak to żem uczynił :grin:
Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124294
Udostępnij na innych stronach

Ciekawa propozycja :tongue: tylko skąd tyle bazylii. U mnie w ogrodzie najchętniej rośnie tymianek, cząber i majeranek. Chociaż to drugie już też gorzej.

"Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124302
Udostępnij na innych stronach

Wlasnie, podaj sklad %, skąd mialeś bazylię, bo inne skladniki mam. Do czego uzywasz tego "dżemu", zamawiam niedużą porcję na Zlot Podlaski, ok? :wink:
Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124309
Udostępnij na innych stronach

Witam.

Czyżby szykowali się nowi banici - banici piwni, w proteście przeciw komercjalizacji :grin: :lol: :lol:

 

http://www.piwo.org/

 

#

 

WYPEŁNIJ I PODPISZ FORMULARZ DEKLARACJI CZŁONKOWSKIEJ (do ściągnięcia tutaj: deklaracja-czlonkowska-pspd.doc )

#

 

WPŁAĆ NA NR KONTA PSPD: 55 1540 1131 2113 6200 5272 0001 BOŚ Oddział w Rzeszowie - 40 PLN (20 zł to kwota wpisowego, a kolejne 20 zł to składka członkowska za rok 2010, policzona jedynie za IV kwartał. Uchwałą zebrania założycielskiego PSPD aktualnie roczna składka członkowska to 80 zł)

#

 

ZAOPATRZ SIĘ W ZDJĘCIE FORMATU LEGITYMACYJNEGO

#

 

DEKLARACJĘ, DOWÓD WPŁATY ORAZ ZDJĘCIE WYŚLIJ NA ADRES:

 

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124323
Udostępnij na innych stronach

Jakiś ku...as próbuje przyciąć na boku parę złotych.

Co masz na myśli, czytałeś za co ta opłata ?

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124345
Udostępnij na innych stronach

A ja z bazylii robię takie pesto https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2373&highlight=pesto było w tym roku postawione do śniadania bodajże w piątek .

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124393
Udostępnij na innych stronach

było w tym roku postawione do śniadania bodajże w piątek

:thumbsup:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124394
Udostępnij na innych stronach

Biotit,skład;krzak bazilji,taki ładny urósł w tym roku,ser kupiłem w Lidlu1 opakowanie,tarkowany,8 zabków czosnku,0,5 szklanki oliwy.Do czego będę używał tego ,,dżemu,,jeszcze nie wiem :grin: ostatnio dałem łyżkę do pomidorówki,podniosło smak :grin: na zlot Podlaski przywiozę.Dziś rano kupiłem 1,5kg polędwicy,myslę jak ją zrobić na zlot :question: Zobaczymy co wyjdzie,jak będzie KICHA to zjemy z tym ,,dżemam,, :grin: :grin: :grin:
Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3743-bla-bla-bla/page/23/#findComment-124420
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.