Muski Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3676 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Piotrem zrobiliśmy to w zaledwie DWIE Wespół-wzespół Też tak pomyślałem Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-533120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3677 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Sezon na jelenie wkrótce się kończy, zrobiłem kiełbaskę krakowską - 23kg mięska z udźca jelenia + 5kg karkówki - podeschła już... zrobiłem przed Świętami... Wczoraj 50 l mleka i ricotty coś mało wyszło... A serki się wędzą... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-533650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3678 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kiełbaska pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-533683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek.P Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3679 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Sezon na jelenie wkrótce się kończy, zrobiłem kiełbaskę krakowską - 23kg mięska z udźca jelenia + 5kg karkówki - podeschła już... zrobiłem przed Świętami...Pis, bardzo ladna kielbasa. Mam dwa pytania;czy moge w miejsce jelenia dac sarnine ? ....no i czy zdradzisz ten przepis na ta kielbase ?....bylbym bardzo wdzieczny. Cytuj pozdrowienia Olek.P Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-533687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3680 Opublikowano 29 Grudnia 2016 @pis67,Ty jak zawsze swoje nie jest bezpiecznie zaglądać na Twą stronę oj nie jest, Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-533690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3681 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mam dwa pytania;czy moge w miejsce jelenia dac sarnine ? Pewnie można, ale sarna to inny model mięska, dla mnie mało akceptowalny smakowo..... Subiektywne odczucie może to jest..... .no i czy zdradzisz ten przepis na ta kielbase ? Przepis jak na krakowską, jedynka w kawałkach i trójka z jelenia -2x4mm, dwójka - karkówka wieprzowa - 8mm . Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-533926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek.P Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3682 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pis, dzieki. Po wedzeniu parzyc czy podpiekac? Czy obie wersje sa dobre,bo wiesz z dziczyzna dopiero zaczynam. A czy jakies inne przyprawy dodajesz? Cytuj pozdrowienia Olek.P Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-534006 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3683 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Po wedzeniu parzyc czy podpiekac? Pieczenie w wędzarni się odbyło..., a przyprawy standard do krakowskiej.... : Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-534012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3684 Opublikowano 30 Grudnia 2016 tu tez sie przymierzam na krakowska z ree (maly jelen)milo popatrzec na mistrzowskie popisy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-534024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3685 Opublikowano 2 Stycznia 2017 kolega pis67 jak zwykle na szczycie, czapki z głów Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-534511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3686 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Sezon na jelenie wkrótce się kończy, zrobiłem kiełbaskę krakowską - 23kg mięska z udźca jelenia + 5kg karkówki - podeschła już... zrobiłem przed Świętami... P1290071.JPG P1290074.JPG Wczoraj 50 l mleka i ricotty coś mało wyszło... P1290076.JPG A serki się wędzą... P1290078.JPG Piotr, dla ciebie mój druh! https://www.youtube.com/watch?v=YLZqlfn8Kgs Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-534598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3687 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Dziś trochę podwędziłem, rybki.. Boczek.... I krakowska - paruje, bo dziś parzona.... i z gara prosto do foty .... Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Maxell Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-535169 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3688 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No tak idziemy w wydajność Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-535170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3689 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No tak idziemy w wydajność Mróz srogi, wędzarnia nieocieplona, pieczenie dziś w trudnych warunkach wydało mi się mało ekonomiczną formą obróbki cieplnej... A i jeszcze oscypki wędziłem w tzw. międzyczasie.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-535172 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3690 Opublikowano 7 Stycznia 2017 to jest niemozliwae wszystko uwedzicw jeden dzien , sorry mam czkawke Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-535173 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3691 Opublikowano 8 Stycznia 2017 to jest niemozliwae wszystko uwedzicw jeden dzien , Jak ma się wiedzę,to to , jest pikuś . :D Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-535212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3692 Opublikowano 8 Stycznia 2017 dziś w trudnych warunkach Mistrzówka - jest widoczna właśnie w trudnych warunkach Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-535215 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3693 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pracy dużo, nie ma czasu na fotki - dziś się udało.... Metka... żywiecka Parówki Boczki z lewej i prawej strony zarazem... i coś..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-537460 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3694 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) No to się narobiłeś, dla mnie nie do powtórzenia! [Dodano: 24 sty 2017 - 23:17]te cos/ co to jest ? napewno COS Specjalnego! Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Maxell Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-537474 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3695 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Piotrze Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-537483 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3696 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Nic dodać nic ująć brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-537491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-maly Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3697 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Piotr nie zapomnij metki do Zakopanego :) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-537497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3698 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Chwała ....Siły dużo, kciuki trzymam ----Może klipsowniczka z jakimś ładnym klipsikiem....takim firmowym... czy cuś Edytowane 25 Stycznia 2017 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-537498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #3699 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Piotr , oby jak najdłużej i jak najwięcej . :clap: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-537501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3700 Opublikowano 12 Lutego 2017 Dawno nic nie robiłem w domu, wczoraj napełniłem salceson, okazało się, że nie mam naturalnych osłonek , napełniłem w folie.... niestety.. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/148/#findComment-540499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.