Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wyroby Pis67 & Co.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4185 odpowiedzi w tym temacie

#1 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6921 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 21 lut 2010 - 20:02

Część wczorajszych wyrobów wykonanych przez... :cool:

Dołączona grafika Dołączona grafika

#2 Podlasiak

Podlasiak

    Weteran

  • **VIP-Organizator**
  • 1221 postów
  • MiejscowośćBoston

Napisano 21 lut 2010 - 20:04

Część wczorajszych wyrobów


A reszta :question: :question: :question:

#3 andy

andy

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2991 postów
  • MiejscowośćPoraj k/Częstochowy

Napisano 21 lut 2010 - 22:53

wykonanych przez...

...endria! Przecież to widać - jego ręka! :grin:

#4 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Goście

Napisano 22 lut 2010 - 12:51

wykonanych przez...

...endria! Przecież to widać - jego ręka! :grin:

Widać, że moje krzywe paluchy "maczały" w tym palce :shock: :wink: :grin:
A ja jak to zwykle, więcej pokibicowałem, poprzyglądałem się i poprzeszkadzałem :lol: , może w końcu "coś" z tego będzie :grin:

Dziękuję Pis67 za możliwość uczestniczenia w jego przetwórstwie, bardzo miło zleciało sobotnie popołudnie, no i oprócz wiedzy ze spotkania wyniosło się sporo białej i kaszanki - palce lizać :grin:

#5 Podlasiak

Podlasiak

    Weteran

  • **VIP-Organizator**
  • 1221 postów
  • MiejscowośćBoston

Napisano 22 lut 2010 - 16:44

endrio - Ty to masz dobrze :grin: ; mieć takiego sąsiada jak Pis-u rzadko sie zdarza :lol:

#6 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Goście

Napisano 23 lut 2010 - 11:07

endrio - Ty to masz dobrze :grin:

Pewnie :grin: , tylko nie wiem, czy dobrze mieć endria za sąsiada :grin:, strasznie jest namolny, wczoraj przeszkadzał przy wyrobie kiszki pasztetowej, a i jeszcze dzisiaj ma zamiar męczyć przy robieniu jakiejś grubszej kiełbaski :lol:

#7 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6921 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 23 lut 2010 - 17:34

kiszki pasztetowej


Pasztetowa podwędzona - już trochę rozdane. :cool:

A dziś będzie wykonana kiełbasa krakowska pieczona przez... :shock:
Na 18 hala, a o 20:15 zaczynamy. :grin:

Foty sa robione na bieżąco, kończąc dzień o godz.00.00 nie daję rady wkleić.

#8 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12590 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 23 lut 2010 - 17:44

A dziś będzie wykonana kiełbasa krakowska pieczona przez...



Już wiemy . :lol:

#9 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6921 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 23 lut 2010 - 22:48

Zrobił :shock:
Jutro wędzenie. :cool:
Dołączona grafika

#10 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Goście

Napisano 24 lut 2010 - 08:42

Zrobił :shock:

Z Bożą i nie tylko pomocą :lol:

Jeszcze wczoraj sparzona pozostałość farszu - na dzisiejsze śniadanie, zapowiada się nieźle :grin: , zaraz próbuję :grin:

Dołączona grafika

#11 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12590 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 24 lut 2010 - 09:47

Jeszcze wczoraj sparzona pozostałość farszu - na dzisiejsze śniadanie, zapowiada się nieźle


endrio , zapewne złapiesz bakcyla w mięsnych wyrobach domowych . Jeszcze parę lekcji i certyfikat dostaniesz :grin:

Tak się tylko zastanawiam dlaczego tak ładne wyroby znalazły się na Bla ,bla ,bla . Ale jesteś skromny . :smile:


Pozdrawiam i smacznego .

#12 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6921 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 24 lut 2010 - 10:44

Tak się tylko zastanawiam dlaczego tak ładne wyroby znalazły się na Bla ,bla ,bla .


Początki są zawsze trudne, gdzieś trzeba zacząć. :grin:

#13 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12590 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 24 lut 2010 - 11:20

Początki są zawsze trudne



Pis , Ty i początki . :lol: Zapewne masz na myśli edukację endrio . :lol:


Pozdrawiam

#14 Wujaszek Tom

Wujaszek Tom

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2275 postów
  • MiejscowośćKonstancin

Napisano 25 lut 2010 - 15:15

Szczęściarze PIS-u wędlinki , a Endrio serki , przydał by Wam się jakiś piekarz i coś na popitkę tego wszystkiego . :grin: :tongue: :cry:

#15 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9155 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 25 lut 2010 - 15:59

coś na popitkę tego wszystkiego

Zapomniałeś o Endrio - wspaniałe piwa!

#16 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6921 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 25 lut 2010 - 21:37

Żywiecka dziś uwędzona. :cool:

Dołączona grafika

#17 arkdom

arkdom

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1123 postów
  • MiejscowośćMysłowice

Napisano 26 lut 2010 - 16:25

A dlaczego ta taka ciemna, a nie taka jak ta: https://wedlinydomow...p?p=89592#89592

#18 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6921 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 26 lut 2010 - 16:36

A dlaczego ta taka ciemna


Tamta była wędzona olchą, ta drewnem dębu. Fota bez lampy, w rzeczywistości jest jaśniejsza, choć brązowa. :cool:

#19 pis67

pis67

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6921 postów
  • MiejscowośćNML

Napisano 26 lut 2010 - 20:57

Jutro w planach piwko - startujemy po południu. :shock:

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#20 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Goście

Napisano 27 lut 2010 - 22:05

Jutro w planach piwko

Właśnie wróciłem do domu, zostawiłem Pisa na etapie chłodzenia brzeczki siłami natury - powinien dać radę :lol:




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych