pis67 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1426 Opublikowano 15 Lutego 2013 Kiełbaski już podwędzone, sparzone. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268375 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1427 Opublikowano 15 Lutego 2013 Profesjonal ... :clap: :thumbsup: :clap: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268377 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1428 Opublikowano 15 Lutego 2013 I znowu zaśliniłem klawiaturę :clap: :thumbsup: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268386 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1429 Opublikowano 15 Lutego 2013 Pisu w piątek :devil: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268387 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1430 Opublikowano 15 Lutego 2013 Czy można wiedzieć z jakiego przepisu są te "paróweczki" ? Wyglądają przesmakowicie... Cytuj Jedź tak, aby Twój Anioł Stróż nadążył za Tobą... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268388 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1431 Opublikowano 15 Lutego 2013 Pisu w piątek Co to w piątek wędzić nie można, czy fotek wklejać. A masz i na piątek- trzecia zmiana w wędzarni. Czy można wiedzieć z jakiego przepisu są te "paróweczki" Za podstawę posłużyła receptura z 21-ki, w małej modyfikacji. Jak zrobiłem będzie w temacie o parówkach. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1432 Opublikowano 15 Lutego 2013 To i ostatnia zmiana tutaj - podudzia. W domu w "smoku" filet z łososia się dymi. Wieczorkiem robię i nadziewam salami i chorizo. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1433 Opublikowano 15 Lutego 2013 pis67, zdjecia 13:16 to juz znecanie sie nade mna. Jest goraco i nie wedze. Zapasy mi sie juz prawie skonczyly ( dobrze ze ato i wiecej pomidorow sie je) a tu takic cudo. :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268545 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotunia Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1434 Opublikowano 15 Lutego 2013 pis-U tej parówki nie przeżyję! przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1435 Opublikowano 15 Lutego 2013 przepis! Zapiski są, wkrótce będą do wglądu. A dziś wieczorkiem zrobiłem jeszcze salami w różnych osłonkach, chorizo, upiekłem karkówkę ze śliwką i trochę łososia na zimno podwędziłem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON REDDEVIL Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1436 Opublikowano 15 Lutego 2013 PIS-U jak smakuje to chorizo :question: wstyd się przyznać, ale nigdy nie jadłem :shock: Cytuj "Lepiej być pierwszym w piekle,jak drugim w niebie" Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1437 Opublikowano 16 Lutego 2013 jak smakuje to chorizo To co robię to nie wiem jak smakuje, zanim zrobiłem sporo czytałem o chorizo i na podstawie zdobytej wiedzy, raczej mętliku w dyńce, ułożyłem recepturę testową, kiełbaska w wędzarni. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268638 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1438 Opublikowano 16 Lutego 2013 To co robię to nie wiem jak smakuje, To co...? Ty tego nie jadasz ? :shock: Masz tzw. ''syndrom grzybiarza'' czy jak...? :grin: :grin: :grin: :wink: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1439 Opublikowano 16 Lutego 2013 Ty tego nie jadasz ? Masz tzw. ''syndrom grzybiarza'' czy jak...? Rzadko, aczkolwiek zdarza się że degustuję, np. dziś na śniadanie trzy parówki. A niżej parę przekrojów z dziś. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-268701 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1440 Opublikowano 18 Lutego 2013 To fota odnośnie ostatniej kiełbaski parówkami zwanej. Wykonanie standardowe. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-269095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1441 Opublikowano 25 Lutego 2013 Dziś zabutelkowałem pilsa, marzec poświecę dla piwka. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271087 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1442 Opublikowano 26 Lutego 2013 marzec poświecę dla piwka. Ja też , bo jak się nie ma chłodni to ostatni okres na dolniaki . Twoje piwko mi smakowało . :smile: Szkoda że tak mało było :tongue: :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271151 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1443 Opublikowano 26 Lutego 2013 :thumbsup: :clap: Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1444 Opublikowano 26 Lutego 2013 marzec poświecę dla piwkasuper :thumbsup: a butelki już z nalepkami kupujesz ? Czy sam po zabutelkowaniu nalepki przyklejasz ? Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271154 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigo Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1445 Opublikowano 26 Lutego 2013 Dziś zabutelkowałem pilsa, marzec poświecę dla piwka. W niedzielę miałem okazję zdegustować piwka od Pisa. Nie powiem, smaczne było :thumbsup: . Zna się chłopak na rzeczy a i estetyka butelki też wzorowa. Dzięki Pisu. Daleko nie mam, może się jeszcze załapię na więcej :lol: . Cytuj ZIGO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1446 Opublikowano 26 Lutego 2013 Dziś zabutelkowałem pilsa, marzec poświecę dla piwka. Piotruś mam dzieje że w maju nad stawem będę mogła delektować się tym cudnym smakiem :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1447 Opublikowano 26 Lutego 2013 a butelki już z nalepkami kupujesz ? Czy sam po zabutelkowaniu nalepki przyklejasz ? to bardzo skomplikowane, ani nie kupuje, ani nie przyklejam. Daleko nie mam, może się jeszcze załapię na więcej No pewnie kiedyś na pewno. w maju nad stawem będę mogła delektować się tym cudnym smakiem Do maja parę warek dojrzeje. A dziś koźlaka zabutelkowałem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271355 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość quartz Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1448 Opublikowano 26 Lutego 2013 marzec poświecę dla piwkasuper :thumbsup: a butelki już z nalepkami kupujesz ? Czy sam po zabutelkowaniu nalepki przyklejasz ?Oj, to Ty tyle piszesz, czytasz a nie wiesz z kim w komitywie jest PIS67? :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1449 Opublikowano 27 Lutego 2013 Oj, to Ty tyle piszesz, Muszę przyznać że sam tego nie robi . Ostatnio częstował i to kilka razy :smile: na kursie serowarskim . :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-271379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1450 Opublikowano 4 Marca 2013 Chorizo po dwóch tygodniach doszło do stanu wstępnej używalności. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/58/#findComment-272618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.