Einshell Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 3 Września 2010 Właśnie ! Chcialam kiedyś zakupić na tatara w takim sklepiku gdzie mielą na miejscu,ale jak zobaczyłam,że po wieprzowym i filecie z indyka 'jedzie' ta samą maszyną :shock: to ... wzięłam w kawałku :mellow: :blush: Coś się spózniłam z tematem :blush: sorki Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4495-pomagamy-sebikowi/page/2/#findComment-122794 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebik Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 3 Września 2010 Wygrzebałem maszynkę do mielenia mięsa i zrobiłem foto bym Wam pokazać. Zmierzyłem szczelinomierzem rozmiar oczek sitka i wykazał 4mm. Oczywiście maszynkę trzeba doprowadzić do stanu używalności. http://img191.imageshack.us/img191/5372/dsc022834.jpg http://img230.imageshack.us/img230/8752/dsc0228433.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4495-pomagamy-sebikowi/page/2/#findComment-122808 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 3 Września 2010 Na początek jeszcze jedno sitko 8-10 mm + opcjonalnie lejek i coś wykręcisz, a na tym tylko kiełbaski drobno rozdrobnione i kupa roboty, ale do odważnych świat należy. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4495-pomagamy-sebikowi/page/2/#findComment-122810 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 3 Września 2010 ale do odważnych świat należy. Kiedy ja będę na tym etapie co Ty ? Szkoda , że mieszkam w bloku a to trochę ogranicza człowieka Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4495-pomagamy-sebikowi/page/2/#findComment-122812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebik Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 3 Września 2010 Kiedy ja będę na tym etapie co Ty ? Szkoda , że mieszkam w bloku a to trochę ogranicza człowieka Dokładnie. Ja też mieszkam w bloku. Z rodzinką się śmiejemy że wykupimy sobie kawałek placu przed oknem i postawimy wędzarnie, a sąsiadów przekupimy zapachem i kawałkiem kiełbasy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4495-pomagamy-sebikowi/page/2/#findComment-122814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 3 Września 2010 Szkoda , że mieszkam w bloku a to trochę ogranicza człowieka Ja też mieszkam w bloku. A co to w bloku? Ja w piwnicy mieszkam ze swoimi kiełbaskami. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4495-pomagamy-sebikowi/page/2/#findComment-122817 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 3 Września 2010 Sebik, Kup termometr. Nasze domowe kiełbaski, z samego mięsa, są bardzo wrażliwe na temperaturę parzenia. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4495-pomagamy-sebikowi/page/2/#findComment-122818 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.