wosiu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Grudnia 2006 WitamUwędziłem golonki i teraz chciałbym je sparzyć. Tylko nie wiem jak długo, czy zasada jest taka sama jak przy parzeniu szynek? Pozdrawiam :idea: Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/471-ratunku-prosz%C4%99-o-szybk%C4%85-odpowied%C5%BA/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Grudnia 2006 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1042 Chcesz by golonka była miękka to musisz ją ugotować w temp prawie wrzenia przez 1- 1,5 godz Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/471-ratunku-prosz%C4%99-o-szybk%C4%85-odpowied%C5%BA/#findComment-6000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.