Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Uwędziłem golonki i teraz chciałbym je sparzyć. Tylko nie wiem jak długo, czy zasada jest taka sama jak przy parzeniu szynek?

Pozdrawiam :idea:

Przyjacielem trzeba być,a nie bywać....
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/471-ratunku-prosz%C4%99-o-szybk%C4%85-odpowied%C5%BA/
Udostępnij na innych stronach

http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1042 Chcesz by golonka była miękka to musisz ją ugotować w temp prawie wrzenia przez 1- 1,5 godz
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/471-ratunku-prosz%C4%99-o-szybk%C4%85-odpowied%C5%BA/#findComment-6000
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.