wosiu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Grudnia 2006 WitamUwędziłem golonki i teraz chciałbym je sparzyć. Tylko nie wiem jak długo, czy zasada jest taka sama jak przy parzeniu szynek? Pozdrawiam :idea: Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Grudnia 2006 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1042 Chcesz by golonka była miękka to musisz ją ugotować w temp prawie wrzenia przez 1- 1,5 godz Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.