Skocz do zawartości

Czy tak ma wygladac zapeklowane mieso


Rekomendowane odpowiedzi

Ja po wyciągnięciu z solanki płuczę , wycieram ręcznikiem papierowym, godzinkę obsuszam na tacach, potem do rury i pakuję w siatki. Osuszają się w domu do rana, a następnego dnia do wysuszonej wędzarni, resztę przeczytaj w Akademii Dziadka.
Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4872-czy-tak-ma-wygladac-zapeklowane-mieso/page/2/#findComment-137357
Udostępnij na innych stronach

jokej, przeczytaj to http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1173&page= może Ci wiele wyjaśnić.

Pozdrawiam Sylwek Zduniak

Tabela peklowania dla leniwych :happy: :happy: :happy:

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=188359#188359

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4872-czy-tak-ma-wygladac-zapeklowane-mieso/page/2/#findComment-137454
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.