Biotit Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja po wyciągnięciu z solanki płuczę , wycieram ręcznikiem papierowym, godzinkę obsuszam na tacach, potem do rury i pakuję w siatki. Osuszają się w domu do rana, a następnego dnia do wysuszonej wędzarni, resztę przeczytaj w Akademii Dziadka. Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4872-czy-tak-ma-wygladac-zapeklowane-mieso/page/2/#findComment-137357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek_57 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 15 Grudnia 2010 jokej, przeczytaj to http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1173&page= może Ci wiele wyjaśnić. Cytuj Pozdrawiam Sylwek ZduniakTabela peklowania dla leniwych :happy: :happy: :happy:https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=188359#188359 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4872-czy-tak-ma-wygladac-zapeklowane-mieso/page/2/#findComment-137454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.