Biotit Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam,Mam czosnek suszony ( jest w formie miału) jaki jest przelicznik w stosunku do czosnku świeżego? Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4882-czosnek-suszony/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackOnion Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dla mnie żaden - to zupełnie dwa różne smaki.....Nic nie zastąpi świeżego czosnku - moim zdaniem oczywiście. Cytuj Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Każdy z nich wie jak, żaden nie potrafi.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4882-czosnek-suszony/#findComment-136145 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmur Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dla mnie też czosnek suszony mielony granulowany jest tylko namiastką świerzego. Posiłkuje się czasami granulowanym jak mam mało świerzego. A mielony na pył mi w ogóle nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4882-czosnek-suszony/#findComment-136240 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.