Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

 

Kupiłem właśnie więcej polędwicy (schabu bez kości) i obrabiam to mięsko.

Usuwam warkocz i mizdrę.

Podejrzewam, że to usunięte mięsko można dodać do kiełbasy.

Bardzo Was prosze o pomoc - jak sklasyfikować to mięso:

Warkocz - klasa II ?

Mizdra - klasa III?

 

Kurcze nie potrafię jeszcze dobrze tego miesa podzielić.

 

Bedę wdzięczny za odpowiedź.

 

Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5147-pomocy/
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem czy zrozumiałeś dlaczego mizdrę jako ostatnią. Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5147-pomocy/#findComment-144568
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.