Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Rekomendowane odpowiedzi

Poszło na PW.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
A ja próbuję ściągać i niestety, przy prędkości 236 se nie pohulam :(. Czekam na wyjazd do normalnego miasta ;) z 3G

Rafał (ryszpak)

rakrzes@poczta.onet.pl

Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją...

Iure et gladio

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Proszę Państwa, aby otrzymać hasło, piszcie na mojego maila maxell11@wp.pl , o czym wcześniej pisałem.

• 2 tygodnie później...

witam Szanowne Grono Zadymiaczy :cool:

Zassałem płytki szkoleniowe SDM(bez powodzenia) :sad: . PO otrzymaniu hasła od Maxella okazało się, że nie mogę ich otworzyć (brak zapisu) :shock: . Próbowałem je ponownie zassać lecz bez skutku :devil: . Mam głęboką prośbę czy ktoś mógłby mi je wypalić na CD oczywiście za zgodą Maxella. Poniosę koszty z tym związane

dziękuję i pozdrawiam Piterr

Pliki pobrałem JDownloaderem , wszystkie bez zmiany IP i po otrzymaniu hasła wszystko rozpakowało się bez problemu.Od wielu lat robię kiełbaski i szyneczki na święta ale dopiero teraz zobaczyłem na filmie co to jest klasyfikacja mięsa i jak rozbiera się szynki i łopatkę. Dziękuję, że ktoś pomyślał o takich laikach jak ja. Czekam z niecierpliwością na zapowiadaną dalszą część . Pozdrawiam
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.