Małgoś Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 13 Października 2013 Zbyszku .Pięknie Wam się udała "żółwica Harriet" .Wspaniałe wykonanie . Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-306632 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 18 Października 2013 Wczoraj zrobiłem tak troszkę na "śniadanie" kaszanki wyborowej wg Pis-a.Farszu było 8,5 kgNadziałem w jelita 28-30, parzyłem w temp początkowej 80 stC, następnie w temp 75 stC przez 30 min, studziłem w zimnej wodzie i rozwiesiłem na drążkach celem całkowitego wystudzeniaDzisiejsze śniadanko z kilku kaszaneczek które po wystudzeniu tak się prezentują Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-307467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 8 Listopada 2013 Kapusta na zimę już przygotowana Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-311616 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przy zakupie mięska na kiełbasę udało mi się kupić słoninę o grubości ok 5 cm, zrobiłem wg przepisu na słoninę z Podlasia.Jeszcze tydzień w zamrażalce i gotowa do konsumpcji: Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-321163 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Zbójaszek narobił mi smaka na chałkę i ja zrobiłem wg jego przepisu z tą różnicą, że składałem z pięciu wałków.Wyrobione ciasto pozostawiam do wyrośnięciaPodzielone na 5 części,I zaplatanieTak pozostawiona do ponownego wyrośnięcia ok 40 min, posmarowana jajkiem i duża ilość kruszonkiDo piekarnika na 30 min w temp 180 stCA tak wygląda po wyjęciu jej 15 min temu z piekarnikaJeszcze gorąca, jak wystygnie to ją przekroję. Edytowane 6 Lutego 2014 przez zbig3133 Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332176 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 6 Lutego 2014 no mistrzosko jak na moje mozliwosci to 5 paluchow to za duzo na razie cwicze na 4 . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332180 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 6 Lutego 2014 Z pięciu jest b. łatwo, popatrz na załączone zdjęcia, za każdym razem zewnętrzny wałek przekładasz przez dwa. Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332182 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 6 Lutego 2014 ja dziele moje ciasto i robie 2 chalki to te ruloniki musza byc waziutkie bardzo ale jak bede robila jedna to musze sprubowac Twojego sposobu ,bo tez wyglada bardzo ciekawie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 6 Lutego 2014 A tak wygląda w przekroju, ładnie wyrośnięta i co ważniejsze jest bardzo smaczna. Dzięki Zbóju za przepis. Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332193 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 6 Lutego 2014 Brawo, :clap: , ja moja zaplotlam z 6 warkoczy, ale sie nameczylam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 6 Lutego 2014 z jakiej mąki robiłeś ? Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332213 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 6 Lutego 2014 Włodku, zawsze używam do ciasta drożdżowego Szymanowskiej oraz jako dodatek do chleba żytnio- pszennego na zakwasie. Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 6 Lutego 2014 no to muszę poszukać jej u nas w sklepach i spróbować tego smaku Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-332224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 18 Lutego 2014 W sobotę była ładna pogoda, to trochę zadymiłem:Od wczoraj są ferie dla dzieci, i tak trochę słodkiej chałeczki na śniadanie, Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-334434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 18 Lutego 2014 Nie gniewaj się, nie mogę patrzeć bokiem, jak i też pojąć nie mogę. Wystarczy użyć narzędzia "Podgląd obrazów i faxów systemu windows i w nim przekręcic zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-334440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 18 Lutego 2014 Dzięki, przed wstawieniem były w opowiednim ustawieniu. Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5538-wyroby-zbig3133/page/5/#findComment-334547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.