Skocz do zawartości

* B O C Z U N I O & P O L E D W I C A * ~ z worka:-) ~


Rekomendowane odpowiedzi

Maxell, I nie narzucam :grin: każdy robi jak uważa i jak potrafi. Jest dużo do poznania różnych metod i może w pewnych warunkach jest mały wybór. Wiadomo, że domowe wyroby są robione w domowych warunkach, więc każdy "orze jak może" Wszystko posiada swoje zalety i wady. Również cały czas się uczę. Nawet mogę sugerować, że zamiast cukru do peklowania lepiej jest użyć glukozy bo cukier zakwasza. Ale powinien powstać dział - przyprawy i dodatki - zastosowanie, działanie itp. Ile mniej by było błędów. A tak mamy przepisy "2 szklanki kucharka, 2 szklanki soli, szklanka cukru itd itp palce lizać." Może zawodowcy, technolodzy się wykażą i nie będzie błądzenia. Tylko nie doczytałem jakie szkodliwe działanie posiada "zamkniecie strunowe" :wink: Dużo pracy jednak czeka moderatorów i współczuję - żeby to wszystko poukładać. :lol:
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5715-b-o-c-z-u-n-i-o-p-o-l-e-d-w-i-c-a-~-z-worka-~/page/3/#findComment-165910
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

każdy robi jak uważa i jak potrafi.

Zgadzam się, ale pod jednym warunkiem.

Proszę dopisać, że takie peklowanie jest nie zgodne ze sztuką masarską i robi się je na własną odpowiedzialność.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5715-b-o-c-z-u-n-i-o-p-o-l-e-d-w-i-c-a-~-z-worka-~/page/3/#findComment-165915
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.