Radek. Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Termin druga połowa lutego :???: w tym terminie nie mogę . Będę czekał na następny :mellow: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigo Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 15 Grudnia 2011 1. Maxell + 12. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu)4. Kadet + 15. andrzej k6. karolszymczak +17. Radek8. jpionka + 19. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu)10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu )11.chłop z warmii12. rimol13. Wiesiekm14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu)15. Zigo plus prawdopodobnie 1 Cytuj ZIGO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik55 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Kyzimol, podaj mi szczegółowe dane na temat kursu: 1. Termin, 2. Miejsce, 3. Czas trwania, 3. Cena od uczestnika, 4. Prowadzący, 5. Plan zajęć, 6. Ilość uczestników, itp., a ja to opracuję i wrzucę na stronkę SDM jako kurs specjalistyczny.Bagno jest na etapie kalkulacji i rozpisywania zajęć . Szczegół wkrótce. Oczywiście ja również zapisuję się na kurs. Cytuj www.ratownicy.org Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 15 Grudnia 2011 1. Maxell + 1 2. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie 3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu) 4. Kadet + 1 5. andrzej k 6. karolszymczak +1 7. Radek 8. jpionka + 1 9. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu) 10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu ) 11.chłop z warmii 12. rimol 13. Wiesiekm 14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu) 15. Zigo plus prawdopodobnie 116. Kyzimol17. Pis6718. Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 15 Grudnia 2011 1. Maxell + 1 2. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie 3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu) 4. Kadet + 1 5. andrzej k 6. karolszymczak +1 7. Radek 8. jpionka + 1 9. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu) 10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu ) 11.chłop z warmii 12. rimol 13. Wiesiekm 14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu) 15. Zigo plus prawdopodobnie 1 16. Kyzimol 17. Pis67 18. Shadow19.jagra Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 15 Grudnia 2011 1. Maxell + 12. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu)4. Kadet + 15. andrzej k6. karolszymczak +17. Radek8. jpionka + 19. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu)10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu )11.chłop z warmii12. rimol13. Wiesiekm14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu)15. Zigo plus prawdopodobnie 116. Kyzimol17. Pis6718. Shadow19. jagra20. paolodoro ( mam nadzieję że się uda ) Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 15 Grudnia 2011 1. Maxell + 12. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu)4. Kadet + 15. andrzej k6. karolszymczak +17. Radek8. jpionka + 19. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu)10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu )11.chłop z warmii12. rimol13. Wiesiekm14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu)15. Zigo plus prawdopodobnie 116. Kyzimol17. jacinto -jeśli się zgra termin-do kwietnia powinno byc OK [ Dodano: Czw 15 Gru, 2011 22:29 ]uuu ... lista sie dynamicznie rozwija 1. Maxell + 12. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu)4. Kadet + 15. andrzej k6. karolszymczak +17. Radek8. jpionka + 19. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu)10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu )11.chłop z warmii12. rimol13. Wiesiekm14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu)15. Zigo plus prawdopodobnie 116. Kyzimol17. Pis6718. Shadow19. jagra20. paolodoro ( mam nadzieję że się uda )21. jacinto - jeśli sie zgra termin - do kwietnia Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrasz Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jakie koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jakie koszta? Bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 16 Grudnia 2011 1. Maxell + 1 2. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie 3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu) 4. Kadet + 1 5. andrzej k 6. karolszymczak +1 7. Radek 8. jpionka + 1 9. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu) 10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu ) 11.chłop z warmii 12. rimol 13. Wiesiekm 14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu) 15. Zigo plus prawdopodobnie 1 16. Kyzimol 17. Pis67 18. Shadow 19. jagra 20. paolodoro ( mam nadzieję że się uda ) 21. jacinto - jeśli sie zgra termin - do kwietnia22.Wosiu jeśli termin....... Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-190999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak sie przyjemnie złożyło, że właśnie poprzez pocztę e-mail'ową koresponduję sobie z jednym z naszych pierwszych forumowiczów. Od lat sie nie udziela na forum, ale pilnie nas śledzi. Pozdrawiam. Aby wyjaśnić przyczynę zamieszczenia tego wątku w tym temacie, pozwolę sobie zacytować dwa fragmenty z Jego listów:"...Żałuję też, że nie mogę uczestniczyć w pracach "Wyrob wedlin domowym sposobem", a bardzo chciałbym, ponieważ to moj zawod - Technolog przetworstwa miesnego - jeszcze starej daty. Prowadzilem bardzo dlugo /okolo 20 lat/ masarnię, która to między innymi doprowadziła mnie do choroby. Teraz ślęczę w domu i szlag mnie trafia, że nie mogę nic robić...., no cóż nie zbadane są wyroki boskie, prawda Panie Moderatorze!!!!..." "...poczytałm sobie forum i widzę, że wybieracie sie w moją ukochaną krainę, krainę IKON i wędlin surowych-potatarskich!? Aż mnie swędzi, żeby też tam pojechać. Lubilem robić tego typu produkcję, z jałowcem, kolendrą, czosnkiem, pierzem i cukrem trzcinowym! Wszystkie przyprawy do moździeża + sól kamienna + oliwa z oliwek + worek próżniowy i próżnia + leżakowanie = niebo w gębie!!!!! Ale to juz historia, tylko ślinka na końcu języka!! Taką polędwicę to nawet wędzić nie trzeba, kiedy poleży w takim worku okolo miesiąca, to nawet i kultur bakterii nie potrzeba, a jak się dobrze zimnym dymem uwedzi przez kilka ładnych godzin, to wogóle - poledwica szwarcwaldzka do potęgi entej!! W tej chwili zostaliśmy w domu z malżonką sami + różne diety z małą ilością mięsa, to sam Pan rozumie, komu ja mam to robic?! Teraz, gdy mnie choroba nie przygniata, to wolę zdjęcia sztuki sakralnej i to co mnie tam w Podlasie ciągnie, to Supraśl i IKONY!!! No to narazie tyle, do usłyszenia!!!! Napisz Pan kiedy to będzie i może wybrałbym się, o ile pojedzie któryś z Panów ze Ślaska!! Przykro mi, ale nie prowadzę pojazdów mechanicznych z powodu lekarstw, zresztą ja już się najeździlem w życiu!!!..."Mam nadzieje, że autor nie obrazi się za cytaty swoich listów.nie wyobrażam sobie, by na takim pierwszym kursie zabrakło Takich Ludzi. Miejsce zaklepuję, a znając naszych Kolegów, na pewno ktoś Pana podwiezie i odwiezie.Do miłego zobaczenia. [ Dodano: Pią 16 Gru, 2011 19:22 ]1. Maxell + 1 2. tomaj77 +3 co do tej 3 to wstępnie 3. Gonzo (wstępnie, zależy od terminu) 4. Kadet + 1 5. andrzej k 6. karolszymczak +1 7. Radek 8. jpionka + 1 9. świadziu ( zależy od miejsca i terminu kursu) 10.Podlasiak ( zależy od czasu i terminu ) 11.chłop z warmii 12. rimol 13. Wiesiekm 14.jacek.es(wstępnie, zalezy od terminu) 15. Zigo plus prawdopodobnie 1 16. Kyzimol 17. Pis67 18. Shadow 19. jagra 20. paolodoro ( mam nadzieję że się uda ) 21. jacinto - jeśli sie zgra termin - do kwietnia22.Wosiu jeśli termin.......23. Zarezerwowane - Pan Kowalski Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-191051 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Maxell, jeżeli termin i wszystko inne spasuje ,a mam nadzieję że tak będzie , a nasz gość będzie z moich okolic , lub okolicy ,to bardzo chętnie ! Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-191053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campus1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam jeżeli termin mi spasuje też chętnie się zapisuję.Pozdrowienia campus1 Cytuj Nowicjusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-191073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Data kursu 10-12 lutego 2012r. Produkty do wykonania na kursie: 1. Kiełbasa "scinkowa" i wiejska wg przepisu grzegorza565 2. "Dojrzewające" wędzonki wg przepisu grzegorza565 3. Wędliny dojrzewające z udziałem kwasu mlekowego ( kiełbasa cienka, wędzonki ) 4. Wyrób podrobowy niedojrzewający Tematy do omówienia na kursie: 1. Znaczenie wilgotności powietrza w produkcji wędlin dojrzewających 2. Dobór surowca do produkcji wędlin dojrzewających. 3. Rola pH mięsa w jakości wyrobów dojrzewających. 4. Znaczenie kwasu mlekowego w jakości produkcji wędlin dojrzewających. 5. Omówienie poszczególnych faz produkcji wędlin dojrzewających. 6. Wady wędlin dojrzewających. Opłaty: w związku z tym, iż surowce na te kiełbasy są droższe, cena kursu zamknie się kwotą 480,00 zł od osoby. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192862 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja bym z miła chęcią się wybrał, ale technicznie nie wykonalne .... pozostanie mi zapytanie, czy istnieje możliwość zakupienia, ściągnięcia z netu filmów instruktarzowych z kursów SDM? Dzięki za odpowiedź Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Niebawem takowe filmy bedziemy rozprowadzali poprzez stronę i forum. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 28 Grudnia 2011 OK. Super. Ja już się zapisuję Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Maxell, jak można b edzie nabyć płytki to poco robić kurs?? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 28 Grudnia 2011 karolku, właśnie po to, aby takie osoby jak ja, które to nie mają możliwości uczestniczenia, mogły się tego i owego nauczyć Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 28 Grudnia 2011 "Cóś" dzisiaj wstałeś lewą nogą Karolku. Kurs kursem, a filmiki to pomoc naukowa. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 28 Grudnia 2011 ok może lewą nogą wstałem jestem za kursem i za filmikiem Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192878 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Data kursu 10-12 lutego 2012r. Produkty do wykonania na kursie: 1. Kiełbasa "scinkowa" i wiejska wg przepisu grzegorza565 2. "Dojrzewające" wędzonki wg przepisu grzegorza565 3. Wędliny dojrzewające z udziałem kwasu mlekowego ( kiełbasa cienka, wędzonki ) 4. Wyrób podrobowy niedojrzewający Tematy do omówienia na kursie: 1. Znaczenie wilgotności powietrza w produkcji wędlin dojrzewających 2. Dobór surowca do produkcji wędlin dojrzewających. 3. Rola pH mięsa w jakości wyrobów dojrzewających. 4. Znaczenie kwasu mlekowego w jakości produkcji wędlin dojrzewających. 5. Omówienie poszczególnych faz produkcji wędlin dojrzewających. 6. Wady wędlin dojrzewających. Opłaty: w związku z tym, iż surowce na te kiełbasy są droższe, cena kursu zamknie się kwotą 480,00 zł od osoby. A co jest z noclegownią, czy już jest wszystko zajęte.? Cena pobytu jest zawarta w opłatach kursu? Prosze podać adres bo mnie juz pali aby tam dojechać. Do Was :wink: Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192882 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 28 Grudnia 2011 w związku z tym, iż surowce na te kiełbasy są droższe, cena kursu zamknie się kwotą 480,00 zł od osoby. No to pewnie każdy dostanie po 5kg, żeby sprawdzić jak wyrób dojrzewa. A co jest z noclegownią, czy już jest wszystko zajęte.? Cena pobytu jest zawarta w opłatach kursu? Tak jak piszesz, tylko po co noclegownia? :grin: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Maxell poproszę o dopisanie do listy WujkaTomka , jeżeli są jeszcze wolne miejsca? :clap: Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kurs został juz dopisany do oficjalnej listy kursów SDM na stronie http://www.szkoladomowegomasarstwa.pl/oferta-szkolenTam też, proszę się zapisywać oficjalnie. Wybieramy kurs, wypełniamy ankietę i zatwierdzamy. Tym sposobem otrzymujemy identyfikator numeryczny i mamy pewne miejsce. Jesli zabieracie małżonkę lub osobę towarzyszącą, należy procedurę rejestracji powtórzyć. Na razie lista rezerwacji wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 13. Kazimierz Szlendak (Kyzimol)4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/2/#findComment-192941 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.